Lugnt idag

Denna dag har gått i lugnets tecken. Enbart varit hemma på dagen. Vi var och mötte upp Emils farmor när hon slutade jobbet och så kom hon hit ett tag. Så vi satt och surrade och busade på med Emil ;) Kring fyra tiden så for jag på statoil och handlade sopsäckar, så nu har jag 10 till. Det borde väl räcka? Eller? Aja, vi ser ju.. Mycket som ska slängas! Fast idag har jag faktiskt inte gjort nånting på den fronten, ska ta tag i databordet imorgon. Om jag orkar? HAHA.

Middag åt vi vid fem tiden och sen tog jag och Emil kvart i sex bussen till Emelie och Vilmis :) Jättekul att sitta och surra och busa på! :) Emil var vaken lite längre än vanligt, han ville verkligen inte somna vid åtta som han brukar. Så när vi gick till bussen vid tjugo över nio så slocknade han.. Så det var bara att dra av han kläderna och slänga han i säng så fort vi kom hem. Och än så länge sover han och jag hoppas att han fortsätter med det ;)

Imorgon vette tusan vad som sker. Som jag skrev så ska jag försöka ta tag i databordet och rensa ALLA papper! usch! Hade som velat hitta på nå, men vad har jag ingen aning om. Vi får se helt enkelt! :)

Nu blir det en sista rök sen hopp i säng!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du var redan tjockis där, du visste bara inte om det än :P

2008-10-13 @ 23:15:18
URL: http://malindas.blogg.se/
Postat av: fanny

jooo =) det ska bli roligt! :) så kan jag låna "den" ibland!! =)

2008-10-14 @ 18:20:21
URL: http://colorcream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0