2 dagar kvar ;)

Snart bär det av med flyttlasset. Iallafall om vi (LÄS; jag!) hunnit packa klart, haha. Men det tror jag nog.. Eller, jag hoppas då på det! Som jag skrev tidigare så skulle denna dag se ut som gårdagen, och det stämde. Har enbart varit hemma och packat och tagit en promenad till Rimi och tillbaka. Ebba får tyvärr lida lite nu, men det tar vi igen senare då vi flyttat, då har jag minsann tid för lill stumpan! :) Vi har härliga vinterdagar framför oss snart :P Ebba ÄLSKAR snön!

Vi for till mamma och pappa och käkade middag i eftermiddags, vi orkade verkligen inte göra nå mat idag. Men sånt är livet, man kan inte orka allting hela tiden ;) Kom oss hem vid halv sju tiden och Emil var supertrött! Men jag lyckades hålla han vakn till halv åtta och då fick han kvällsmaten och slocknade på en gång. Dessvärre har han redan hunnit vakna typ 3 gånger, men men.. Han somnar om så fort han fått nappen i princip :) Emil har sovit sjukt lite idag! Jag skojar inte om jag säger att han sovit ungefär en halv timma mellan kvart över elva i morse tills nu halv åtta ikväll!! Han brukar oftast sova ungefär 2 timmar iallafall, men inte idag inte. Hoppas han sover bra inatt?

Nu ikväll när Emil somnade så har jag också packat. Så nu är 8 flyttkartonger packade och två sopsäckar. Idag har jag packat ner vardagsrums saker och allt som ska till datarummet. Sen har jag fyllt sopsäckarna med handdukar, sängkläder och filtar.. Och den andra med skor. Imorgon måste jag ju som ta allt som är kvar, men så mycket är det nog inte? Ska slänga ner resten av sakerna som är i sovrummet i sopsäckar och även grejerna i hallen. Ska även ta ut toahyllan och ställa den i förrådet för det har ramlat en massa saker där bakom som jag måste kolla vad det är flör nå? Hm.. Kan finnas mycket kul där, haha! :)

Nu ska jag se Shark. Lägger upp nån bild också, bara för att! :)


Mammas goaste guldklimp!! :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Så snygg han är! :)



Nja, blivit bättre kanske, jag vet inte. ha ha. Hon är ju ej helt kry och sover mycket. Kan dock ej bajsa oftast så jag får hjälpa :( Men hoppas på bättring snart! Bytte ju ersättningen mot en för känsliga magar, dock ej sett resultat ännu..

Jag ammar på ena bröstet ngn gång per dag och sedan äter hon ersättning. Snart är det nog färdigammat!

Hur går det för er? :)

2008-10-23 @ 00:35:28
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Marie

Så himla söt! :)

2008-10-23 @ 08:41:43
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Haha, grönt snor? myspys!

Nova äter droppar, ca 20 st vid varje måltid..

Hon är också lite risig, varit i över 1 vecka nu, tycks ej gå över. Hon är slemmig i halsen och så när hon nyser är man nersnorad till 1000! Hur går det med flytten? :)

2008-10-23 @ 13:37:17
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: LisaLisa

haha va stor han har blivit! Han e så himla fin!

2008-10-23 @ 22:38:53
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0