Hoppas hoppas!

Nyvaken, jajjemen. Fattar inte att jag kan vara så pass pigg som jag är, somnade inte förrän vid fyra tiden! Kunde fan inte sova, sov några minuter varje timma mellan tolv och tre, men sen vaknade jag för att jag svettades som en gris och hade ont i hela kroppen, speciellt svanken! Skitjobbigt!! :(

Nåväl.. Nu när jag vaknade så kan jag då lugnt säga att jag mår hundra gånger bättre idag! ;) Hostan har blivit värre, gör sjukt ont när jag hostar så försöker att låta bli. Lättare sagt än gjort!! Och har lite smått ont i öronen. Men.. är inte alls lika hängig som jag var igår och det är de som räknas! För det är de som gör att man inte orkar göra nånting alls och bara ligger en hel dag. Så det är superskönt att slippa det! :) Men ska inte säga för mycket nu, kan hända att de återkommer.. Ska iallafall ta de lugnt idag också.

Men nu är jag så pass pigg att jag orkar ta ut Ebba på morgon kissen! :)
See ya!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hoppas du mår bättre snart! :) Hur gåre? kommer det någon liten lisa snart? hah :D

2008-05-03 @ 10:43:03
URL: http://www.varforstabebis.blogg.se
Postat av: Anonym

har du ont i svanken? Fortfarande eller?? då kan de vara på GG :)

2008-05-03 @ 11:20:24
URL: http://fibbz.blogg.se
Postat av: Lisa

Ja du, det blev inte så blont som jag hade tänkt mig men jag e sjukt nöjd iaf:) Frissan sa att om jag inte vill förstöra håret så var det här bäst. Det blir blondare sen:D

2008-05-03 @ 12:34:53
URL: http://lajsaminelli.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ha ha, ok, ja men du hinner förhoppningsvis bli frisk innan den lille ploppar ut :-) Vilket väder idag, va? Ska strax bege mig ut på en prommenad med hundarna så dom får leka av sig lite på fotbollsplanen också :) Ni vet inte vad det blir för kön, va?

2008-05-03 @ 12:36:25
URL: http://www.varforstabebis.blogg.se
Postat av: Jonna

hehe, ja vill ha föööre;P

2008-05-03 @ 13:43:55
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Nathalie

Skönt att du mår bättre iaf :)
Inte? nej, gud i himmlen! (Magnus är så gammaldags så jag fick inte ;-) ha ha, Nej, skämt åsido, fast vi ska ju på ett extraultraljud i v.32 så än hinner vi ändra oss! Har ni några bra namn än?

2008-05-03 @ 19:23:35
URL: http://www.varforstabebis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0