Pest och pina!

Tisdag idag. Snart är det Onsdag. Och det innebär att det snart är helg. Går det att längta mer än vad jag gör? Tror fan inte att det gör det..

Dagen började riktigt dåligt. Var sjukt hungrig imorse. Så hungrig att jag inte kunde äta nånting för att jag mådde så illa. Så satt i soffan hur länge som helst och försökte trycka i mig rostade mackor. Vilket slutade med att jag slängde den sista i soporna. (Gjorde mig bara två mackor)

Efter våra bästa år (jag vet, kärringvarning, men bra morgonprogram till frukosten!;) så drog jag på mig ytterkläderna och jag och Ebba tog bilen till mamma. Där kunde jag äta en macka med smör och lite flingor, så då blev jag iallafall lite mätt i magen! :) Sen traskade jag och Ebba till storsand och promenerade runt där i hundspåret.  Ganska tufft enligt mig att dom har hundspår på storsand, och där är det förbjudet för skotrar att köra, HAHA! ;D

När vi väl är där och jag släpper lös Ebba så springer hon en bit och sen stelnar hon till. Jahapp, då kom det andra lösa hundar! Två stora hundar kom i full karriär mot vårat håll. Min första tanke var att de kommer bli bråk eftersom Ebbs varit så grinig på senaste tiden, fast å andra sidan så visste jag inte vad det var för kön på hundarna. Hon är ju bara smågrinig mot tikar. Men det gick bra, Ebba blev rädd. De första hon gör är att resa ragg, sätta svansen mellan benen och springer mot mig. Duktiga tjej!! :) Däremot så stannar hon inte vid mig utan fortsätter framåt eftersom hon har en stor svart hund i rumpan, haha, men sen kallar ägaren in sina hundar och jag tar fast Ebba. Allt gick bra, dom verkade vara hur snälla som helst. Tur det! :D

När vi kom tillbaka till mamma igen så trodde jag att jag skulle dö! Hade så sjukt ont i magen så visste inte vars jag skulle ta vägen! :( Som tur var så gick det över när jag kommit hem så jag orkade iallafall ta mig till jobbet. Tur det!

Nu ska jag jobba vidare. Har faktiskt lyckats ta två orders på det här konstiga projektet. Så helt värdelös är jag ju ändå inte, hah! ;)

Kommentarer
Postat av: emelie

Lisa! Vill du hitta på nå ngn dag nu när du blir ledig? :) Kram

2008-03-18 @ 19:10:06
URL: http://em3lie.blogg.se
Postat av: Marie

Hoho. Läskigt värre för Ebba :) Tur att det gick bra :)

Men Lisa! Din unge kommer ju se ut som en macka och det kommer rasa fil och flingor ur munnen på den när den har kolik ;)

2008-03-18 @ 19:18:16
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Marie

Hoho. Läskigt värre för Ebba :) Tur att det gick bra :)

Men Lisa! Din unge kommer ju se ut som en macka och det kommer rasa fil och flingor ur munnen på den när den har kolik ;)

2008-03-18 @ 19:23:24
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Marie

Ja. Lycka är ju inte heller så go mot andra hundar nu så jag vet vad du menar :) Men de får väl hälsa lite lungt på varandra och så får man hålla koll så de inte ska börja käfta mot varandra. Våra tokhundar, det är en go ålder vi är inne på nu :)

Ja, men vi får väl se vad EmeliePemelie säger om våra planer, kanske kan hon hämta upp dig? Det löser sig alltid hur som helst. :)

2008-03-18 @ 20:08:53
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Marie

Nja, hon har väl typ slutat nu. Till helgen åker då trosan så då får hon vara klar. :)

Ja, jag tänkte att man kan ju vara här. Då kan ju hundarna vara med och så får vi se om våra donnor tål varandra ;) Syrrorna :)

2008-03-19 @ 06:08:00
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja kan ringa dig där på morgonen, typ vid tio??:)

2008-03-19 @ 16:42:30
URL: http://fibbz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0