Panik?

Haha, nä inte riktigt, men nästan! ;)

Tiden går fort nu. Är redan inne i v31 (30+2) Så nu är det 9-10 veckor kvar. Känner att jag måste börja handla det som är kvar att handla. Är ju inte sådär super tät så måste handla när varje lön kommer, för nu är det bara 2 löningar kvar innan den lille är beräknad att titta ut. Man vet ju aldrig, kanske hinner få en tredje lön, beror på om jag går över och hur länge jag går över. Men det märker vi! :)

Nåväl.. Dagen har varit skön! Vaknade strax före nio av en jobbig hund! Hon ville då absolut inte sova nå längre och tyckte då givetvis att jag inte heller skulle sova. Så det var bara att kliva upp! Kändes sjukt skumt att inte Patrik låg i sängen och sov vilket jag är van att han gör när jag kliver upp. Idag är det hans första dag på jobbet, hoppas det går bra. Men det tror jag!! :) Har inte surrat nånting med han idag, han ringer väl då han slutat. Ska bli kul att höra hur de har gått ;)

Vid halvtolv-tolv tiden så traskade jag och Ebba till mamma och pappa. Ruskigt skönt väder ute idag! Plusgrader och allt :) Tog ett tag att ta sig till huset för vi lekte och tränade på vägen dit. Min duktiga hund!! :) Ibland :P Satt och surrade där ett tag och hämtade lite krafter genom att äta flingor och mjölk :) Sen vid ett så gick vi hem igen. Var hemma tio i två. Så nu har Ebba fått sig en långpromenad idag, så då slipper Patrik tänka på det. Om jag känner han rätt så orkar han inte aktivera hunden alls idag. Det tar på krafterna att jobba när man inte gjort det på ett tag! Så nu ligger Ebba utslagen i sängen och sover. Skönt med en trött hund! :)

Aja, ska sluta nöta och göra mig lite mat innan jobbet! Bjuder på en tjockis bild på magen :P

image37
v31 (30+2)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var du full när du skrev inlägget? "Vid tolv-tolv tiden" Och under bilden skrev du "v.31 (20+2)". Jag får inte riktigt ihop det :)

Stor magen har blivit nu. Snart är den färdig. Gud vad roligt :)

2008-03-10 @ 14:44:28
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Anonym

fin mage du har fått Lisa:)

2008-03-10 @ 17:16:52
Postat av: Anonym

Haha. Jag är väl lite full jag med ;)

2008-03-10 @ 17:31:30
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0