ONSDAG

Min efterlängtade Onsdag har kommit nu!! :) Så när klockan slår prick nio så går jag på helg, enda fram tills på Måndag!! Livet kan inte bli bättre för tillfället.. Eller jo, det kan de. Men de vill jag inte gå in på här! :P

Dagen har sett ut som vilken annan dag i princip. Tog min och Ebbas dagliga promenad till mamma på förmiddagen. Tog ungefär en timma att gå dit eftersom vi gick en annorlunda väg och såklart på isen i det soliga och fina vädret! Det uppskattade Ebba då hon fick springa fritt :) Däremot varade inte hennes glädjehopp så länge eftersom hon ibland (oftast nuför tiden) stänger av sin hörsel och inte lyssnar ett skvatt på vad jag säger. Så då blev det koppel igen! Men sen såg hon glad och snäll ut så då fick hon springa till huset utan koppel. Haha! :)

Mamma var snäll och söt så hon ställde sig och gräddade pannkakor så jag skulle få lite mat i magen. Just för att jag äter så dåligt numer. Får ju inte i mig nånting! :( Så de var gott med lite pannkakor och hallonsylt ;) Ebba fick slicka tallriken efteråt, de tyckte hon minsann om! ;D Efter det så åt vi efterrätt, Daimtårta. Ruskigt gott!!

Medans jag åt så hade vi altandörren öppen och det tyckte Ebba var jättekul, för då kunde hon springa ut & in och hoppa i djupsnön på baksidan. Så lite extra aktivering blev det också! Strax efter halv två så tog vi bilen hem (Nej jag var inte slö, var tvungen att ha en bil till jobbet idag:) och då vi kom hem så la vi oss båda två i soffan och vilade. Det var skönt! :)

Nu ska jag fortsätta jobba. Snart helg, wihoo!!

Kommentarer
Postat av: emelie

Tack =) jo jag är nöjd med valet av soffa! Vi får hemkört den direkt vi har sålt våra soffor vi har! :)

2008-03-19 @ 19:03:48
URL: http://em3lie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0