Kanoners!!

Äntligen Torsdag!! Hoppas bara att denna dag går fort. Iallafall ikväll på jobbet, för sen har jag helg i två dagar! Ska bli så sjukt skönt :)

Klockan är bara barnet så har inte hunnit göra nånting idag än så länge, känner mig lite slö.. Har iallafall varit ut med Ebbs en snabbis imorse så hon fick göra sina behov, men ska ta en längre sväng nu snart. Då blir hon glad! :)

Vet inte vad det är för fel på mig idag, men jag är sjuuukt trött!! Känns som att jag kommer somna här sittandes snart. Kanske möjligtvis borde ta mig ut så jag får lite frisk luft och piggnar till. Jo, jag tror att det är de som behövs. Ska ta mig i kragen och röra arslet ut! Ska bara skriva färdigt först :)

Måste även påminna mig själv om att jag ska hämta ut ett arbetsgivarintyg från jobbet så jag kan skicka det till försäkringskassan. Så dom vet vad jag ska ha för föräldrapenning. Vill inte skicka in mitt arbetsgivarintyg, har jobbat så lite så kommer inte få en endaste liten krona känns det som. Faan!! :( Tur att Patrik fått jobb nu, för då överlever vi åtminstone. Äh, orkar inte hänga upp mig på pengar heller. För då går man in i väggen! Bara man kan betala räkningarna och har mat, då är jag nöjd.

Nusåå, då har jag kladdat färdigt. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0