I feel goood ;)

Tandvärken är borta!! Typ ;)

Känns hur bra som helst. Visst är jag öm i tandköttet fortfarande och lite småvärk, men inte alls i lknelse med tidigare. Lovely! ;) Men ska ändå ringa tandläkaren imorgon och boka en tid eftersom vi bara gjorde hälften i fredags och det måste ju göras klart. Så ska försöka få en tid så snabbt som möjligt så de blir gjort nån gång.

På tal om att ringa samtal ska jag även ringa min handläggare på försäkringskassan imorgon och fixa klart med föräldrapenningen så jag har det bortgjort. Kan som vara skönt att slippa tänka på det sen! Bra bra :)

Gårdagen var väldigt lugn. Blev en sväng vid niperna med Patrik och Ebba. Kastade lite pinnar åt henne så hon fick springa av sig. Sen for vi hem och bara var hemma och tog det lugnt. Vid fem tiden så for vi till mamma och pappa och käkade middag. Blev nån pastasås av nå slag, Italienskt, väldigt gott må jag säga! :) Kul att prova äta nå helt nytt :) Käkade även fruktsallad och glass till efterrätt. Mmm ;) Satt och surrade fram till klockan åtta, och sen for vi hem så hunden fick lite middag. Hade nästan glömt bort att hon skulle äta. Huvva vad hemsk jag är! :(

Lugn och skön kväll. Tog mig en långpromenad vid nio tiden med Ebbs. Skönt att gå en Lördagkväll för det är i princip inge folk alls ute då! Alla är väl och festar ;) Så jag och Ebba lekte lite och tränade lite. Mammas gullegooo ;) Vi kom hem klockan tio så vi var iallafall ute i timma. Ruskigt skönt var det! ;)

Sen slappade jag bara i soffan med min godispåse, hehe! ;) Patrik nötte dator som vanligt :)

Och nu sitter jag på jobbet. Inte lika kul, men jag behöver pengarna. Känns bra att de bara är 4 veckor kvar, sen får jag gå hemma! Wohoooo ;) Ska fan ta tillvara på tiden hemma då. Pyssla på, ta en ordentlig storstädning, umgås med nära och kära och sooooova! :P Sen blir det nog inte så mycket sömn kan jag tänka mig ;P

Nu blev det sådär jättelångt igen. Men jag måste ju sysselsätta mig när jag har tråkigt på jobbet, haha! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja synd att du alltid jobbat hela tiden. Ebba hade säkert tyckt att det var skitkul att få sitta och titta på en massa hundar. Hon lär ju vara tvärt om mot Lycka och springa in dit med viftande svans och vilja hälsa på alla ;)

2008-03-10 @ 07:04:06
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja jag vet! Jävligt surt! det hade varit råtufft med rosa. Men 700 kronor för något som itne riktigt passar kändes lite dumt. Inte för att de gröna kommer passa riktigt bra heller, men den var ju iaf lite billigare. :)

2008-03-10 @ 09:06:39
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Anne

ja du ta till vara på tiden innan o sov av dig...haha=o)

2008-03-10 @ 09:54:42
URL: http://annew.blogg.se/?c=1190222733

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0