Gårdagens/nattens inlägg!

Den här dagen har varit hur bra som helst! Har haft nånting att göra hela tiden :)

Morgonen började som vanligt med att rasta hunden och nöta lite dator. Vid halv elva-elva tiden så kom Jenny, Loke och Dpuglas och hämtade upp mig och Ebbs. Vi for även och hämtade Emma och Foxy, och drog vidare till Rutvik där Marie, Lycka, Emelie, Vilma och Magic väntade på oss! :)

Kul att låta Ebba träffa Magic vilket hon aldrig gjort förr, och det gick ju så bra! Inte för att jag trodde nå annat heller, men iallafall :) Blev inte sådär jättemycket bus med han men dom fick iallafall hälsa och så :P Så de första vi gjorde var att ta oss en promenad allihopa så hundarna fick aktiveras lite. Riktigt trevligt!! :) Efter promenaden så gick vi alla in till Marie och fikade mackor, juice, the med mera.. Marie hade köpt sjukt gott bröd på marknaden! Mmmm säger jag bara ;)

Vi kom nog oss hem till ungefär halv två tror jag och då gick Ebba och la sig. Själv satte jag mig framför tvn och tog det lugnt. Sen vid halv tre brummade jag in till stan och köpte mig en skötväska, så nu har man en sak mindre att tänka på! :) Efter det så kom jag hem men här var det inge roligt, jag var så rastlös, så då gick jag upp till Ida en sväng och hälsade på. Det var som trevligt, var ett tag sen jag pratade med henne.

Vid kvart i fem - fem tiden så gick jag, Ida och hundarna på en promenad, var så himla fint väder och solen lyste fortfarande! Myspys! ;) Det måste vi göra oftare så hundarna socialiserar sig mer med varandra! :)

Direkt när vi kommit in så for jag iväg igen, denna gång förbi bolaget (Nej, det var inte till mig!) och sen lyxade jag till det så tog med mig MAX mat hem! Hehe ;D Direkt efter maten skjutsade jag och Ebba Patrik till Hertsön och sen hem igen. Men här hemma blev jag minsann inte länge. Tog en kort promenix med Ebba, lämnade henne hemma och for vidare till Emelie! :) Och där har jag spenderat kvällen enda fram till kvart över elva då jag hämtade Patrik och vi for hem! Riktigt trevlig kväll må jag säga, det måste vi göra om igen! ;D Vi har alltid så mycket att prata om, jag fattar inte vars allt kommer ifrån? Haha! :) Vi han även gå igenom Vilmas bebiskläder som hon såklart vuxit ur, eftersom hon inte är nån liten bebis längre. Hon är ju numera stora tjejen ju! :) Så jag fick med mig en hel kartong med bebiskläder hem :) Det är ju som kul att låna! :)

Nä, nu ska jag kila vidare, tror nästan att jag ska gå och lägga mig. Eller, ska vänta på att Patrik somnat först, för han är så rund under fötterna!! Haha :P

Godnatt gott folk!

Kommentarer
Postat av: emelie

Jo skit trevligt igår!! Haha jag vet vi surrar på som bara den, helt knaas :) Vad ska ni göra ikväll? KRAM

2008-03-21 @ 14:47:04
URL: http://em3lie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0