Ett försök till att orka med..

Helgen började bra.

Fredagsförmiddagen tog jag och Ebba bilen till mamma och pappa för att lämna den där. (Hade haft passaten under veckan) Så när vi lämnat den så gick vi till Suzie och hälsade på ett litet tag. Prata på om allt och inget, det var trevligt! :) Stannade inte sådär superlänge utan traskade hem strax efter tolv snåret nån gång. Ebba var som sagt konstig som jag redan skrivit. Inte inomhus, men utomhus.. Fick i princip släpa med henne hem. Men vi tog oss hem iallafall :)

Patrik slutade jobbet halv två, så då kom han hem och vi for iväg på lite ärenden.

Vet inte riktigt när vi kom hem men då vi tagit oss hem så började vi fixa käk. Hade köpt en färdiggrillad kyckling, så vi gjorde ris till det med currysås till. Det var riktigt gott! :) Vid sex-halv sju tiden skjutsade jag Patrik till Daniel och sen for jag vidare till Emelie och hängde med henne, Jenny, barnen och hundarna. Det var länge sen sist vi satt och surrade, så det var super trevligt!! :) Blev inte sådär jättelångvarig, for och hämtade Patrik vid tjugo över tio tiden och sen for vi hem. Så det var en lugn och skön fredag! :)

Lördagen kom.. Och det första vi gjorde på förmiddagen var att åka till mamma för Patrik skulle fixa bilen våran. Det behövdes endast bytas en packning, så vi trodde de skulle gå snabbt och smärtfritt. Se så fel vi hade!! :( Patrik höll på hur länge som helst för packningen tjorvade.. Sen efter mycket svärande så fick han äntligen dit den, yes! Då var de bara att skruva fast bulten. Och när han väl gör det så går den av!!! Då var det kört.. Nu måste vi lös med hela motorn för att fixa det. Så nu har vi ingen bil som fungerar! :( Ska lämna den till en kille som kan fixa det där, men vi vet bara inte när han har tid..

Så himla less! Hur mycket probem har inte vi haft det på senaste tiden? Trodde inte det kunde bli värre än vad det redan var, men det kunde de fan! :( Och nu när båda jobbar så behöver vi ju två bilar. Och de har ju gått bra för vi får ha en utav mamma och pappas bilar. Men vi kan ju inte ha båda deras bilar! Typiskt! Aja, de här löser vi nog, men jag är jävligt less på motgångar just nu..

När vi väl har tagit oss ett steg framåt, så faller vi alltid två steg bakåt, varför?!!

Nåväl, har iallafall tagit mig till jobbet idag. Så de är ju ett steg i rätt riktning. Och dåligt går det här också. Men vad ska jag förvänta mig, hallå, det är ju faktiskt Söndag!

Ska sluta sura och ringa nått samtal till innan rasten klockan två. Hoppas ni andra haft en bra helg iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0