Åhnej, Torsdag.

Nu var det ett litet tag sen jag skrev sist. Men jag har inte alltid tid nu när jag har en liten Emil ;)

Vad har hänt sen sist? Hmh..

I Måndags var det tänkt att jag och Anne + barnen skulle in till stan, men som vanligt så kom vi inte med på någon buss, så vi gav upp! Istället så gick vi till fiket här i Gammelstan och käkade lunch. Även Suzie kom, och nu har hon minsann blivit stor!! ;) Och nu är det inte många dagar kvar till hon är beräknad, jag hoppas det händer typ NU ;) Och det tror jag Suzie också gör, eller hur? :P

Tisdags var jag en snabbis på stan med Emelie och Jenny. Annars var vi bara hemma och tog det lungt. Städade lite och sånt tjaffs.

Igår så kom jag och Anne äntligen med en buss så vi for då till stan. Vi åt lunch på Mat&Prat och strosade på stan. Jag hittade mig ett linne, en munktröja och en mössa till Emil :) Så nånting kul har man fått unna sig denna månad, haha! ;) Sen gjorde vi inte så mycket mer än så igår.

Jajustdet, vi har ju tagit en massa promenader med Ebba också såklart ;) Busat och kastat boll, för det älskar hon! ;)

Och idag är det skräck Torsdag, för jag ska till tandläkaren och göra färdigt min rotfyllning! :( Hoppas för fan att det här är sista svängen nu, är gode less på tandläkare vid dehär laget. Har nu hunnit vara där typ 7 gånger inom ett halvår. Huvva! :( Aja, hoppas et går snabbt och smärtfritt.

Nu ska jag mysa med Emil innan han somnar! :)

Kommentarer
Postat av: Helena

Lycka till hos käftis ;P

2008-06-26 @ 14:35:36
URL: http://hheelleennaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0