Lördag natt

Tänkte uppdatera lite vad jag gjort dom här två dagarna (Tyvärr inte så mycket).

Igår så gick jag, Emil och Ebbs och väckte Emma och Foxy och tvingade med dom på en morgonpromenad till Tomholmen så hundarna fick bada lite ;) Bra aktivering! Dom skutta runt och var så lyckliga såå :)

Vid halv tolv kom vi in och då fick Ebba frukost och Emil fick också mat. Sen somnade Emil efter ett tag och jag fick äntligen stäääda :) Tänk att det kan vara så kul att städa ibland?! Haha :P Kanske för att det var så länge sen sist? Klockan två slutade Patrik jobbet och kom hem och då for jag och Emma till Ica Maxi och handlade och sen förbi bolaget.

Väl hemma så tog Patrik ut Ebbs och jag gav Emil mat igen. Halv sex bar det av till mamma och pappa för att snika middag ;) Och sen hem där vid sjutiden. Sen spenderade jag och Emil våran kväll hos Emma på hennes balkong ;) Eller, Emil fick ligga inne på sängen och sova :)

Idag vaknade vi väldans sent, klev inte upp ur sängen förrän kvart i elva. Skööönt ;) Då åt vi frukost, eller Emil iallafall, och sen tog jag ut Ebba på morgonsvängen. In och lämnade hunden för att ta med mig Emil till storheden med Emma. Där var vi bara en snabbis och sen hem igen! Var hemma ett tag och sen for vi ut till Antnäs för att äta middag. Jag hade beställt köttfärslimpa, så jäkla gott! ;)

Kom oss hem vid halv sex och satt då hemma ett tag. Sen vid halv åtta gick jag och Emil till Emma för där satt hon och Ida och ölade lite. Så var lite social med dom ett tag. Patrik kom också dit och Emil sov som vanligt i vagnen! ;) Gick hem halv nio och såg på Rocksystrar som gick på tv. Den filmen är ju skithäftig tycker jag! ;)

Har även hunnit med att rasta av Akela&Foxy, snäll som jag är ;)

Nu gnäller Emil från sovrummet, han som faktiskt ska sova nu! :) Aja, han bajsade faktiskt och vaknade av det och nu vill han inte somna om, haha! :) Ska snutta på han nu. GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0