Snart helg ;)

Dagen har varit lång. Dagen börjades med att kliva upp just före halv nio, gick ut med Ebba och käkade frukost, för att sen fara vidare till Tobbe med Patrik för att hjälpa han städa ur lägenheten. Tog ungefär 1½ timma, för sen kom besiktningsgubben, haha! Så det gick fort kan jag lova ;)

Efter det så for vi hem, åt lite lunch (mackor och oboý ;) och sen for vi vidare till Karlshäll så Ebba fick springa! Det uppskattade hon kan jag säga, haha! ;) Knäppte även lite bilder, så dom finns uppe på pixbox nu!

Har även varit och handlat mig två par byxor idag. Mjukisar såklart! ;) Mina favoritbyxor gick sönder för nån dag sen, så då handlade jag nya. Det var kul, haha! :D Köpte även en till Body till den lilla ;) Konstigt att dom kan skilja så mycket i storlek när jag köpt samma storlek? Knaaas! Kan ha att göra med att dom är inhandlade på två olika affärer. Men iallafall..

Sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Kom hem, duschade, lagade lite käk, och for sen till jobbet! Och här är jag nu. Skönt att vara ledig tre dagar snart! :) Bara idag, sen ledighet. Vad som händer då har jag ingen aning om, antagligen så blir det lugnt. Har inte så mycket till val, haha! :D

Såja. Då var jag klar!

Kommentarer
Postat av: Jonna

jaduu. vet inte den exakta summan, Men en arbetskompis som tjänat lika mkt fick 585 kr dag tror ja? Va ska du få? Jo känner samma med bil, därför ska den bort. köpte ju en -04a å den kostar fööör mkt i månaden>:(

2008-01-30 @ 17:22:35
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Pia

Hej! Jag tog nog det sista, tyvärr. Tror jag iaf.. såg inget mer när jag var där. Men åk och titta!:)

2008-01-30 @ 17:43:49
Postat av: Jonna

whaat, men du jobbar ju? Hur kommer d sig? Förstår att du oxå e orolig! Usch, dessa pengar ska alltid förstöra;)

2008-01-30 @ 20:03:09
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Jonna

jo du har rätt, å sen gåre fan mera pengar när 2 e hemma hela tiden:P
Ne nå borde dom öka på den där iaf:)
Vi får hålla tummarna att vi klarar oss!!!

2008-01-30 @ 21:01:16
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0