Promenad i stan

Idag har vi varit i stan och promenerat. Det var Jag, Patrik, Marie + hundarna. Riktigt skönt var det, kanonväder! :D Bra träning för hundarna också med tanke på att det blev miljöombyte. Först fick dom leka lite, sen tog vi en promenad i ungefär en timma, och sen lite mer bus. Det gillar dom! ;) Under promenaden mötte vi en liten boxervalp, hur fin som helst! :) En boxer skulle jag lätt kunna tänka mig :) Den tyckte Ebba och Lycka var väldigt intressant, så den fick dom hälsa på :) Kaxig liten boxer de där, hehe ;D

Sen efter promenaden for jag och Patrik och åt lunch på Wienerhörnan. Gott med kycklingmacka! :) Sen när vi skulle fara hem så tänkte vi att vi tar Bergnäsvägen hem för skoj skull. Men då hade det varit en krock vid Gäddviksbron så vi var tvungna att stå och vänta ett tag. Inte roligt! Men men, var ingen idé att vända, det skulle i princip tagit längre tid.

Nåväl, vi kom oss hem och klockan var ungefär halv tre. Han precis innanför dörren så fick jag besök av Suzie. Alltid lika trevligt :P Satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Men nu har hon gått hem för bara ett litet tag sen. Ska väl kanske hitta på nånting sen, vad vette fan. Men nånting! :)

Nä, ska väl göra nå annat nu, som att typ duscha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0