Och så var det över..

IKEA, som jag sett fram emot i en hel månad är över nu! Det var riktigt kul igår, hela resan och allt som hör därtill, men nu var den resan slut. Vad ska vi nu se fram emot?! :D Måste ju se till att göra nå mer roliga resor så man har nånting att se fram emot, eller hur?! :)

Nåväl.. Igår så kom vi oss iväg strax efter 10 snåret någon gång, också var vi i Haparanda kring halv tolv tiden ungefär. Väl där så gick det ingen nöd på varken mig eller Ida. Haha! :P Nog fick vi oss en varsin full vagn, plus kartonger under vagnarna. Det var kul ;) Mitt i shoppingen tog vi oss även en lunch på resturangen. Köttbullar, potatis, sås och lingonsylt. Skitagott! ;) Sen fortsatte vi. Vi var där rätt länge, till halv fyra tror jag. Så 4 timmar iallafall :) Och Emma var också med, hon tyckte om att dra min vagn! ;) Hehe. Sen efter det så blev det alko. Jag handlade ingenting, men de gjorde dom andra två nissarna :) Sen for vi äntligen hem!

Nu har jag iallafall handlat det mesta barnsakerna som jag hade tänkt mig. Nästan allt på listan köpte jag. Det som är kvar får jag ta sen, kanske far en gång till i Mars/April eller nå. Vi ser ju! :) Fick även handla lite åt mig själv. Inte alltför roliga saker som syns, men sånt som behövs :)

Det var riktigt roligt att fara iväg och shoppa massa saker. Men gud förbannat så skönt när man kom hem ändå! Haha :) Kände nästan att de blev för mycket på en och samma gång. Så brukar jag typ aldrig säga. Men de var rätt jobbigt, fick ont i magen av allt folk. Tror inte bebis gillade så mycket folk, haha! Jag skyller på den lille som levde rövare ;D

På tal om lillskiten i magen så kände jag första sparkarna i Torsdags kväll :) Det var kul, men lite obehagligt. Man är ju som inte van vid såna konstigheter! :) Men då vet jag att den lille lever och mår bra iallafall :) Så nu tycker jag att jag känner sparkar hela tiden, men jag kanske inbillar mig?!

Idag då? Ja, idag så har jag i princip bara slappat kan man väl säga. Förutom i morse.. Då for jag till Boden (fattar inte vad fan jag gör där när jag väl är ledig, haha!) för där var de lite folk och tränade Weight pull! Så nu har Ebba fått prova dra ett däck, och det gick bättre än jag förväntat mig. Lillstumpan är duktig!! ;) Blir nog att fara dit så ofta som möjligt och kolla lite. Kanske även träna lite med Ebba. Fast inte nå mycket, för hon har ju inte åldern inne ännu.

Nä, nu ska jag ge mig. Blev ett långt inlägg för att vara jag! :)
Ha en fortsatt trevlig helg!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att hon gillade wp. :)

2008-01-05 @ 18:09:19
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Lisa

Kom igen nu Lisa! Du kan köra med Ebba i lugn takt. Freja är lika gammal som Ebba och har redan dragit 230kg. Så det är bara att köra på. Visst är det kul med WP?!

2008-01-06 @ 13:17:15
URL: http://lajsaminelli.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja jag hade väl tänkt med bil. Visst hade det varit kul att fara iväg ocg ställa officiellt. Fast du komme rju vara rätt stor då, haha :) Kankse du föder i ringen ;) Våran grupp ställer på lördags å då måste amn ju nästan åka på fredagen innan och sova över där en natt och sen fara hem så fort man ställt klart.

2008-01-06 @ 15:51:07
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Jonna

hade varit skoj å kolla på WP vart i boden var d?:D

2008-01-07 @ 14:18:14
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0