Konstigt väder!

Igår var det snöstorm och idag kanonväder! Lite kallt, men ändå kanonväder ;) Konstigt det där hur vädret kan svänga så förbannat mycket på bara några timmar. Haha! ;)

Dagen har varit fullsmockad och än så är den inte slut. Vaknade vid halv tio. Gick då ut med Ebba och satte mig sen framför datorn ett tag. Sen for jag, Patrik och Ebba och skjutsade Magnus och Suzie för dom skulle på UL ;) Efter det så for vi till Palma och åt lite lunch, gott var då det. Sen vidare till stan och jag sprang in på Brio och hämtade ett gratispaket man fick. Jättebra var det, man fick med en blöjhink, blöjor och lite smått och gott :)

På väg hem så for vi till Karlshäll och lekte med Ebba i snön. Och ja, jag knäppte några kort faktiskt för en gångs skull ;) Ska lägga upp nån bild strax ;) Hade gärna velat ha nån bild då hon är i solen, men tyvärr fanns det nästan inge sol alls när vi var där. Får gå ut och knäppa imorgon också, om vädret håller i sig :) Sen när vi kom hem så kom Sara och Josef och hälsade på en sväng. Alltid trevligt med lite besök ;) Dom stannade här ett litet tag.. Och när dom for så får jag och Patrik iväg igen..

Det var nämligen så att blöjhinken var trasig när vi kom hem, så vi for och bytte till en ny. For även förbi bilaffären där vi köpt bilen och hämtade sommardäcken som vi totalt glömt bort, haha! :) Sen in på storheden en sväng, jag gick på Lindex och så köpte jag en body! ;) Jättesöt. Så nu har jag ett klädesplagg, haha! ;) Ville handla nånting nu bara för att ha. Det är ju som roligt ;) Sen for vi hem..

Puuh, mkt att göra. Nu ska jag ut med Ebbs en sväng, sen fixa ansiktet lite (sminka mig, okej?) för sen kommer mamma, pappa och brorsan och hämtar upp oss, så ska vi på Waldorf. Gott!! ;)

Sådärja. då har jag klottrat lite även idag :) Här kommer ett smakprov på lite bilder från idag :D

image29
Mycket snööö ;)

image30
Jobbigt att springa i snö, haha! ;)

image31
Mammas mysvovve! ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka härliga bilder!! Den sista var jättefin :)

2008-01-25 @ 17:45:42
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: emelie

den sista blev också min favorit! :)

2008-01-25 @ 20:17:35
URL: http://em3lie.blogg.se
Postat av: Carro

Vilka fina bilder. (:

2008-01-27 @ 19:38:11
URL: http://carolinkummu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0