Fredag

Förr var det såååååå roligt med fredagar. Men inte nu längre! Undra vad de kan bero på? Haha :D

Iallafall. Igår så var det en toppendag ute på isen! Hur mysigt som helst :) Vi gick i stan där dom har plogat upp för skridskoåkning, så hela den sträckan gick vi. Sen gick vi även inne i stan så hundarna fick lite miljöombyte. Perfekt! ;) Och de bästa av allt var att det gick suuuperbra för alla hundarna! Jätteroligt :) Så en 2 timmars promenad gör jag gärna om igen, och gärna så snart som möjligt ;)

Efter det så blev de en lugn dag. Var helt slut efter det! Haha.. Magen var trött ;) Så var hemma och slappade, sen for jag och Emma på Ica Maxi och handlade godis och sen till Ida och snaskade upp allt godis ;) Jo just ja, efter det tog jag en promenad med Ebbs och Patrik, och när vi väl kommer hem så låter vi Ebba och Akela få busa lite så dom blev trötta inför natten :) Kanske inte blev en så lugn dag iallafall? Eller?

Nåväl, idag vette tusan vad som händer och sker. Blir lugnt iallafall. Vi skulle få besök snart av Patriks mamma. Och sen funderar jag på att ta mig en långpromenad med Ebba.

Avrundar nu. Tänkte bara påpeka att jag skulle lägga upp lite bilder från isen igår, men de funkar inte. Så jag gör det lite senare, okej?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja men det tycker jag låter perfekt. Jag far gärna tidigt nån dag. VAd sägs om måndag? Då kunde Jenny följa också :)

2008-01-11 @ 11:00:26
URL: http://rudies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0