Ännu en gång som jag är spyless!

Så satt jag på jobbet ännu en kväll. Däremot jobbar jag bara imorgon och sen är det helg igen! Skönt ;) Skulle verkligen behöva köra slut på Ebba här någon dag så att hon är helt död! Fattar inte vad som hänt med hunden, hon har så sjukt mycket energi hela tiden. Och den tar då fan aldrig slut, haha!

Jag och Patrik har iallafall varit ute med henne en sväng på storsand idag så att hon fick springa lite. Fan så hon sprang.. Det var då inte lite iallafall! Så lite aktivering har hon fått.. Däremot så glömde Lisa kameran, igen! Typiskt :( Annars har jag bara varit hemma. Tagit tag i disken så nu är den bortgjord.

Har även ringt till försäkringskassan idag för att kolla lite angående föräldrapenningen och hur mycket jag får ut. Och jag kommer i princip inte få ut nånting alls känns det som! :( Kan jag inte överleva nu, så kommer jag då fan inte kunna göra det sen heller! Undrar om det är den nya regeringen som har gjort dåliga förändringar nu igen?!! Skumt att vissa får mer och andra mindre när man jobbar ungefär likadant egentligen.

Varför går det bara utför för oss heeeeela tiiiden?!!

Nåväl, inte så mycket man kan göra åt saken. Bara att se glad ut och gå vidare!

Lättare sagt än gjort!


Kommentarer
Postat av: Jonna

oj en till som har panik, ja får väl hyffast men dom gör nerskräningar på Jonas jobb nu. Jonas kommer gå ner i timmar å i OB och vi har ingen aning nu hur allt ska gå. Vet bara att han måste hitta ett nytt jobb, vi måste sälja passaten å köpa en billigare bil å leva som kyrkråttor!! Hur skoj e de å inte ens ha råd å tapetsera 1 rum i hela huset. Puuh!!!

2008-01-30 @ 15:13:50
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0