Vilken kväll

Hejhej hallå. Varit lite dålig på att uppdatera tycker jag, men så kan det bli såhär vid juletid :)

Gårdagen spenderades på stan med min mormor och Emil. Emil fck 3 tröjor (1 av mig och 2 av min söta mormor) och vi fick oss lite fika ;) Vi mötte upp min pappa och bror för att ta en fika, trevligt. Vi kom oss hem till fyra och då var det bara att slänga i Emil gröt, packa hans väska, göra han klar och sen gick vi till mamma där Emil skulle spendera sin kväll/natt.

Det hade gått jättebra, han hade varit någorlunda snäll med sina morföräldrar ;) Själv så gled jag iväg på galej, riktigt roligt hade jag! Dock blev det lite väl mycket av det goda, men det är smällar man får ta ibland, haha! Jag hade ju kul iallafall, det är ju det som räknas. Ellerhur?! ;D

Idag började dagen väääldigt segt. Jag sov fan till tio över tolv! Kommer inte ihåg sist jag gjorde det, var SJUKT länge sen. Det var då långt över ett år sen sist. Men det var välbehövt, och så var det skönt att kunna ligga och dra sig :) Vid två gick jag till mamma och hämtade Emil och sen dess har vi bara varit hemma och lekt och myst :) Emil somnade alldelens för tidigt idag, redan kvart över sex. Det blir väl att gå upp före fan imorgon. Nåja, inte mycket att göra åt saken. Så nu ikväll har jag glott på film och käkat ostbågar, mm :)

Det var allt för mig. Ska ta ut Ebbs nu. Vi ska gå till statoil och köpa läsk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0