Vilken bra dag!

Imorse vaknade jag halv nio utav väckarklockan. Och nej, inte utav Emil, en riktig väckarklocka! ;) Emil sov ju som sagt hos farmor. Det första jag gjorde var att ta min morgonrök och ringa och kolla hur det hade gått med min skatt. Det hade gått superbra, han hade somnar kvart över sju och sovit som en stock hela natten. Skitbra! :)

Städade toaletten sen när jag pratat klart i telefonen och sen gick jag ut med Ebba. Tog 10.20 bussen till stan och mötte upp Malin :) Traskade runt på stan och handlade lite saker, bland annat kläder till Emil. Har har (eller hade)  i princip ingenting i 74 vilket nu kommer att behövas de närmsta dagarna framöver. Så lite kläder blev det ;) Lägger säkert upp en bild sen på mina fina inköp ;) Malin var så söt så hon köpte en jättefin shorta (?) till Emil som var smårutig och med Tiger på! :) (Eller Malin, var det Nallepuh?) Så den har jag slagit in och den ska öppnas imorgon :D Tack så mycket Malin! :)

Väl hemma så slog jag in mormors julklapp och fixade lite. Emil kom hem strax före vå och det var såååååå uppskattat! Hade saknat han enormt mycket. Han blev jätteglad av att se oss :) Så vi har bara ,yst på här hemma hela eftermiddagen. Min mamma och mormor kom förbi en snabbis så mormor fick se lägenheten och såklart hälsa på Emil. Hon har sett han en gång tidigare, men då var han ungeför 2 månader, så det var ju ett tag sen. Hon tyckte han hade blivit SÅ stor. Haha, inte så konstigt med tanke på att han var en liten pygmé när han föddes :P

Ikväll har Emil fått bada och jag har rensat öronen och klippt hans klor! (Jag veeeet, så säger man bara till djur, haha :P) Så nu är han julfin tills imorgon. Då ska han få ha på sig sin tomtedräkt! Tomtemössan kommer nog åka av, men kläderna sitter kvar :D Nu sover han så sött i sin renbäddade säng, det ser så mysigt ut :)

Jag ska fixa lite till här hemma och sen ska jag till Malin och hänga gäng :) Kanske spela lite Guitar Hero som hon införskaffat sig. Har inte spelat det sen gud vet när. Vi har inte ens plockat fram vårat tv-spel fast vi bott här i exakt 2 månader imorgon, haha! Nåja, det kommer ;)

Ha en riktigt bra kväll! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0