Tredje advent

Och denna gång kom jag ihåg det ;) Behövde inte läsa någon annans blogg för att bli påmind om att det är advent. Framsteg! ;)

Gårdagen spenderades bara hemma. Mamma kom förbi och fixade med väggarna så idag ska vi minsann tapetsera! :) Om allting nu går som vi planerat, men jag brukar ju ha otur, så vi får se helt enkelt.

Idag blir det också en hemma dag. Tråkigt men sant! Fixa med tapeterna och så har jag tvättstuga i eftermiddag/kväll. Emil har jävlats med mig nu på morgon kvisten, tokiga barn. Han vaknade kvart i sex och tyckte det var dags att kliva upp vilket jag absolut INTE tyckte. Så han fick ligga i våran säng och sura tills klockan blev efter sju nån gång, Han har då slagit och sparkat mig i ansiktet ett X antal gånger. Skitunge!!

Igår var han också mest bara sur, inge kul. Enda gången han var nöjd och snäll (nästan enda gången) var när mormor kom. Det gillade han ;) Men annars har han varit extremt gnällig! Kan det vara tänder på G? Så har jag sagt i hur många månader som helst, men nu får dom fan ta och komma så han kanske blir glad nån sekund? Han blir så sne att han kastar sig rakt bak om han inte får som han vill.. Vilket resulterar till en LEDSEN Emil eftersom han oftast sitter själv på golvet så han faller ju i golvet/mattan.

Nu ska jag gå och kika vad han gör. Antagligen ingenting, tror han kanske kollar på tv? :) Frukost vill jag också ha men vi har ingen. Har glömt att handla så jag får vänta tills senare idag nån gång med att äta, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: jonna

haha, näää:) hon e så söt med 2 riskorn;)

2008-12-14 @ 15:48:59
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0