Tooooorsdag

Märkte nu att jag skrev fel i förra inlägget. Det är ju 6 dagar kvar till julafton, inte 5! Haha :)

Nåja.. Dagen har varit lugn. Trallat på här hemma hela förmiddagen, sen tog vi oss en prommis för att möta upp Emils farmor och sen tillbaka hit. Hon kunde inte stanna så länge så vi blev ensamma ganska fort. Bara myst och lekt lite :) Emil fick gröt vid fyra och då kom även Tomas förbi. Han fyllde år igår (Grattis grattis! ;) och han hade tagit med sig jättemycket fika hit! Vi som tänkte åka till honom imorgon för att fika, men nu är allt fika här, hihi ;) Gott var det då. Åt bara ett (ett? ljug nu inte Lisa!) anis bröd, ska nog ta mig lite tårta ikväll när jag ser finalen av Hell´s kitchen! Sjukt bra serie enligt mig :) Nåväl, Tomas hjälpte även till att hänga upp hatthyllan så nu har vi nånstans att hänga jackorna! Det var på tiden an jag ju säga, dom har legat på golvet i vardagsrummet i typ en månad! Haha.

Kring fem knallade vi över till mamma och pappa för middag. Blev nå köttfärsbiffar med potatismos och nån kall sås till. Rätt så gott var det men jag kunde knappt äta, hade ont i magen! :( Men lite mat fick jag i mig iallafall.

Väl hemma slängde jag Emil i badet för sen blev det pyjamas och välling och sen sova. Han var sjukt trött, däckade klockan sju! Min lilla gris :) Så jag har hunnit plocka undan lite och sånt där svammel. Ska ta tag i disken på ett litet tag, kan vara bra!

Med andra ord så har jag inte haft nån särskilt spännande dag, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0