Fredag kväll

Så satt jag här igen. Att man aldrig blir less på datorn? Jag fattar inte! eller visst kan man bli less, men det slutar ju ändå med att man sitter framför den i slutändan, haha. Nåja, tur att den finns iallafall ;)

Dagen har spenderats hemma. Jag och Emil tog oss en promenad med Ebbs mitt på dagen, riktigt skönt ute om man bortser från snön som for i ögonen. Behagligt väder var det då. Käkat middag har vi gjort idag, (låter som att vi typ ALDRIG gör det,haha) blev Burgundisk gryta med ris. Supergott var det. Det tyckte även Daniel som åt här så det var ju tur ;)

Nu sussar Emil (tror jag? är då tyst iallafall ;) och jag väntar på att Patrik ska komma hem så jag kan knalla ner till Suzie och glo på IDOL, surra och dricka cola :P

Duktiga jag är nu klar med alla väggar med spackling nummer två. Mamma skulle komma och slipa väggarna imorgon. Hoppas då verkligen att det INTE behöver spacklas nå mera.. men vi får se. Det visar sig! Om allt är fit for fight så hade det varit kul om vi kunde tapetsera på Söndag, om nu mamma har tid? Om inte får vi ta det en annan dag.. Som sagt, bara det blir gjort innan jul :)

Nu ska jag ta mig en rök och invänta Patrik. God afton!

Kommentarer
Postat av: jenny

Vad hade du vat för tapeter i hallen??=)

2008-12-13 @ 09:33:05
URL: http://fibbz.blogg.se/
Postat av: Pia

Kika in här http://shop.cafepress.com/amstaff :)

2008-12-13 @ 12:50:50
URL: http://piasandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0