Det bränner!

Måndag kväll.

Dagen har varit bra. Mös på här hemma på förmiddagen. Kring elva tiden knallade jag och Emil ner till Suzie och Rasmus och hälsade på :) Det var länge sen, så det var supertrevligt. Suzie bjöd på lyxlunch, Gobys och Fanta! Kunde inte blivit bättre! ;D Efter lunchen gick jag och Emil hem och hämtade vagnen och Ebbs. Emil var gode trött och Ebba behövde ta sig ut. Gick nere vid vattnet och kastade snöklimpar så hon fick jobba lite ;)

Halv två mötte vi upp Anki utanför hennes jobb också gick vi hit. Emil lekte med farmor så då passade jag på att slipa väggarna. Blev inte helt färdig då, men resten har jag hunnit göra nu på eftermiddagen! :) Klockan tre for Anki och då fick Emil gå och sova igen för han var supertrött. Däremot sov han inte särskilt länge, tio över fyra vaknade han. (Han har blivit svår att söva på dagarna så han somnade inte förrän halv fyra) Nåja, han var någorlunda pigg så då fick han lite middag, lasagne, en stor favorit :)

Tog en snabb prommis så Ebbs fick göra sina behov där vid sex tiden, men sen dess har vi bara lallat på här hemma. Emil var trött tidigt idag så han sover redan sen 20 minuter tillbaka. Skönt :)

Nu ska jag diska och vika tvätten, sen ska jag fortsätta med väggarna. Kan ju inte leva om nu såhär sent så passar på att riva tapet från den sista väggen, den där hatthyllan har varit. Kan även meddela att sen jag började hålla på i hallen så har mina händer gått sönder :( Eller rättare sagt knogarna är trasiga. Alla är knallröda och det bränner! :( Jävligt torra och spruckna har dom blivit :( Får se till att smörja dom ordentligt.

Föresten! Grattis till Kevin som fyller ett år idag! Värsta stora pojken :)

Godafton!

Kommentarer
Postat av: Nath

Ni får gärna hälsa på i veckan om ni har tillgång till bil dvs! :)



Aha, härmapa! ;)

2008-12-01 @ 19:50:06
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Nath

Självklart, vi är ju deras mammor ;) haha

2008-12-03 @ 00:12:00
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0