Vill inte vänta!

Nej, det vill jag verkligen inte. Jag vill flytta nu nu nu!! Ska bli så jäkla skönt att "börja om på nytt" om man kan säga så? Fixa och dona precis som jag vill ha det. Här har jag inte orkat fixa på sjukt länge just för att vi haft i åtanke att vi ska flytta. Så varför fixa här isåfall? Känns onödigt att köpa nya prylar också eftersom dom kanske inte passar i nya lägenheten. Så när vi flyttar så ser vi vad som behövs och då blir det minsann en tripp till IKEA. Det är då ett som är säkert ;)

Vad har hänt idag då?
Absolut ingenting. Varit hemma och myst på, tagit en promenad allihopa och nu på eftermiddagen så hade jag tvätt tid i tvättstugan,  så nu har jag tvättat upp alla handdukar, underbart :P Nu är allting rent, kan det bli bättre?

Imorgon så skulle en tant komma och titta på lägenheten. Hon ringde idag och frågade om det gick bra och självklart gjorde det de. Jag är ju ändå bara hemma, så hon skulle dyka upp vid tolv tiden. Sen har jag även bestämt att vi ska åka och panta alla flaskor och burkar imorgon för nu har vi hur mycket som helst. Får inte plats i vårat skåp där vi brukar ha allt så jag tror vi har fem påsar i förrådet också, haah! :P Kanske blir en hundring iallafall? Måste även köpa blötmat åt Ebba och slänga i torrfodret, hon blir bara mindre och mindre :( Hon äter typ ingenting längre, max 4 dl per dag och det är ju ingenting. Så nu ska det bli ändring på det! Hon måste ju äta. mammas tjej!

Nu ska jag se ett program på femman.. Eller ja, det har redan börjat men har inte missat så mycket!
Hejdåå :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Nåååh, hurdan är lägenheterna på mariebergs? 2vånings eller fler? :)

2008-08-18 @ 00:01:31
URL: http://varforstabebis.blogg.se/
Postat av: Marie

Kul att flytta! När får ni börja flytta in?



Jasså, är hon så sålig i maten? VAd blir det för blötfoder då? Hon lär ju bli glad när hon får testa nå nytt :D

2008-08-18 @ 08:39:20
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag ska skicka ett förslaf på att byta, för de var ngn där som ville byta mot en 2:a på björks, kanske man har tur? :) Den är också på 88 kvadrat! Ja, emelie smiter ju iväg :(

2008-08-18 @ 12:12:46
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0