Söndag, tyvärr!

Känns trist. För då vet man att de vankas arbete imorgon! Men vad gör man inte för lite stålar?

Idag har det varit en helt okej dag. Vaknade och klev upp där kring tio snåret. Skönt som fan att ta lite sovmorgon. Annars kliver jag alltid upp mellan halv nio och halv tio. Patrik var redan uppe för hans träning började klockan tio i Rosvik, så han var uppe med tuppen. Nästan! Så jag och Ebba strosade på här på morgonkvisten.. Käka lite frukost framför tvn, och slappade lite. Och sen fick jag mig mitt ryck ( de var på tiden) och började städa! Så när Patrik kom hem var i princip allt gjort. De jag hade kvar var att diska färdigt (han tog mig på bra gärning när jag diska!) och sen byta sängkläder. Så han hade bara sin uppgift kvar, och det var att damsuga! :) Så lite action har de varit idag. Sen har jag även hunnit med att tvätta upp all tvätt också! BRA.

Vad mer har gjorts? Jadu, vi har ju lagat middag! :) Blev gomiddag idag. Kött, pommes, sås och en massa sallad! Kan de bli bättre? :P Sen så har jag även varit hos Marie och John nu ikväll. Så kom hem för inte alltför länge sen. Marie har klippt mig, och färgat håret, plus slingor! :) De blev bra. Länge sen man var rödhårig nu! Kul :) Inte för att de är helt rött, men de skimrar lite i rött :)

Hmh. Sen hade jag inge mer på hjärtat! Ska väl ta och fixa klart i sovrummet så man kan göra natt sen nån gång! Kanske blir snart, är riktigt trött faktiskt. Och rastlös! Haha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0