Ny vecka

Japp, då var man inne på en ny vecka!

Gårdagen var hemsk! Var sjukt jobbigt att jobba.. Var ruskigt less alltså! Men sen när dagen väl var över, så var det härligt ;) Efter en Söndag så är man stolt över sig själv, för då har man gjort något bra. HAHA! :) 

Och idag har man fått lite gjort även här hemma, typ som att tvätta upp alla skitkläder! Skönt när allt är rent :) Men sen har det inte blivit så mycket annat gjort. Knappt så att man varit ut nå med Ebba. Hon vill inte ut när det regnar. Och idag har det varit sjukt mycket regn! Så vi har mest suttit hemma :) Rätt skönt. Sen så har jag bara jobbat. Var nyss ute med Ida och lät hundarna springa av sig lite i regnet. Ursch så det var kallt! Blåsigt och jävligt! :(

Imorgon blir det nog att städa lite hemma, om jag orkar! Förhoppningsvis får jag nånting gjort. Vi ser ju :) Men annars vette tusan vad som händer. Lugnt och slappt hemma som vanligt antar jag. Finns inte så mycket annat att göra på dagarna. Tyvärr!

Om man skulle ta sig en rök, för att sen fixa sig inför natten! Har absolut ingenting att göra, så går väl och lägger mig.. God natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0