Det kostar!

Sådärja, nu ser min sida normal ut igen ;) Blev nå knas igår, haha!!

Vad har hänt sen sist? Inte alltför mycket.. Jobbat som vanligt! Men nu har jag helg :) Så ledig fre-sön :) Härligt! Ikväll blir det gomiddag hos Malin med lite alkohol till :) Ska bli kul att snacka skit med tjejorna! Var länge sen sist nu. Alltför länge sen :( Men blir inte alltför sent, för imorgon är det hundutställning :) Ska bli as kul! Förhoppningsvis går det bra, men som sagt, är ju bara en Inofficiell, så det är bara träning :) Och det behövs ju!

Här i förrgår (onsdags) så fick Ebba nässelutslag.(det var det jag trodde också) Hon såg förjävlig ut!! :( Så vi for till veterinären, men som sa att de försvinner av sig själv. Så 400 åt helvete! Haha, snuskigt dyrt alltså! Kostar mer för hunden än vad det kostar för oss med ett läkarbesök. Sjukt!

På tal om annat så försöker jag (eller ja, vi då ;) hitta en ny lägenhet. Är intälld på Björx nu, så vi får ju se! :) Har kötid sen 4år tillbaka, så nog ska jag kunna få tag i en lägenhet :) Bokade en igår som jag hamnade på 2:dra plats på, men avbokade den lika fort, för det var övre plan. Vi vill bo på nedre plan. Mycket finare :) Så vi får ju se. Än så länge har det inte kommit ut nån ny. Väntar och väntar :) Kanske efter helgen?!

Tänkte även påpeka att Ebba blivit helt knäpp!! Undra om de är nån jävla spökmånad hon är inne i, helt sladdrig alltså.. Rädd för minsta lilla sak, haha! Kokko! ;) Och nu har hon slutat äta igen, grymt less! Men hon får skylla sig själv. Nä, nu blev det mycket! Om jag ska ta och käka frukost, och ringa Marie. Om vi kanske ska dit ut och leka ett tag :)

Trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

och om en o en halv timme fyller du år GRATTIIIIIIIIISSS!!! =)

2007-09-07 @ 22:28:04
URL: http://http://em3lie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0