Hoppas, hoppas!

Hoppas verkligen att tandvärken försvinner av sig själv! Egentligen så vet jag att den inte gör det, men jag hoppas! Just nu har jag iallafall inte nå ont, har inte haft mycket ont idag över huvudtaget. Förutom en rejäl dos som kom på jobbet, så jag for hem redan klockan sju! :( Går inte att jobba då, mitt humör är absolut inte på topp. Och då hjälper de inte med en massa surisar i telefon, nejnej!

Annars så har min dag varit bra. Har inte gjort nånting nästan, men rätt skönt har det varit. Har ju varit full rulle både Måndag och Tisdag. De tar på krafterna att flänga runt och nästan aldrig sitta still, och känna sig stressad hela tiden. Men idag har de varit en sjukt lugn dag! Bra! ;)

Och imorgon tänkte jag ta mig en städdag! Däremot så ser vi ju hur det slutar, brukar inte sluta alltför bra. Men ska ge de ett försök! ;D Bara jag får bort disken så är jag nöjd! Sen så ska vi även fara och storhandla på eftermiddagen, för vi har inge mat alls hemma känns de som. Ingenting som är riktigt gott iallafall, höhö ;) Ska även handla ett lås så vi kan låsa förrådet, och sen en lite plast sak till tvättmaskinen så vi får igång den nån jävla gång! Vi tar aldrig fingrarna ur röven och fixar det där! Inte för att vi har bråttom, men bara för att! För att få de gjort.. Har haft de stående sen i september, och vi har inte fixat de än, fyyyy på oss! Det är ju nästan så att jag skäms!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna! Och sen krypa till kojs. Se på min kvällsliga dos med tv-program när jag myser under täcket! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på dig pluppen :)

2007-11-29 @ 06:59:20
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Thess

PUMP IT! Du kunde fan inte haft fel på den där, då hade jag börjat undra alltså :)

2007-11-29 @ 17:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0