BHK

Igår så blev det lite hundträning på kvällen. Vi blev en hel del, jag&Ebba, Marie&Lycka, Jenny&Douglas, Emelie&Rex, Karin&Zeppy, Elin&Bosse, och såklart Helena! ;) Ingen hund var tydligen så motiverade igår verkade det som, haha! Förutom Ebbs faktiskt, vi hade mycket ögonkontakt :P Kanske hade att göra med att jag hade korv i fickan, hehe! :P Och hon har ju aldrig varit med tidigare och tränat. Så de var nytt och kul för henne. Och för mig! :)

Sen så drev vi vidare till Marie och såg på Ugly Betty och Desperata husfruar. Knasiga serier det där, men ack så roliga! ;) Sen var det bara hem för att sova!

Idag vette tusan vad som händer på dagen. På eftermiddagen så ska jag iväg och jobba! Måste ta mig nu. Även fast jag inte mår helt hundra, men ändå! Kan inte vara hemma såhär mycket. Får ju inga pengar! Haha! Det är ju de allt hänger på ;) Egentligen.

Nä, nu ska jag ta mig lite frukost. Sen ringa och boka dom där tiderna så jag får det gjort nån gång, så jag slipper oroa mig för det! :) Ha en bra dag.

Puss&Kram!

Kommentarer
Postat av: Helena

Åhh jag vill inte vara den som är själv haha! Den enda som är utan hund dvs :P.

2007-11-07 @ 15:55:20
URL: http://hheelleennaa.blogg.se
Postat av: Liiiisa

Men Helena, den kommer om inte så länge?! ;)

2007-11-07 @ 20:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0