Imorgon smäller det!

För då kommer lönen!! Wihoo ;)

Känns hur bra som helst, för då kan man börja leva igen, haah! Hur länge det nu varar? :/
Ska försöka ta mig till stan en snabb sväng, om jag nu får mig nån hundvakt? ;) Annars skiter jag i det. Då kanske man kan spara lite pengar. Tss!! :P  Nämen, skulle vara kul om man kunde hitta sig nått, kanske en väska eller nå sådant :)

Sen vette tusan vad som händer på kvällen alltså. Funderar på att följa med Fanny och Co på krogen, men får se om ekonomin håller?! Kan ju hoppas på de bästa, haha! Får se imorgon, ingen idé att bestämma sig nu :)


Jahapp, annars rullar allt på som de brukar.. Ebba har blivit bra igen, nu äter hon som vanligt :) Så de är kanon! Kul att se att hon blivit ett matmonster igen ;) Även hon växer så de knakar, inte för att jag märker nå, men andra gör ju det iallafall :) Måste komma ihåg att ta hundboken av Marie också nån dag, och då får hon passa på att klippa mig, hehe! Visst Marie?! ;)

Nånä, ska fortsätta jobba. Har märkt att jag nästan bara skriver då jag jobbar, men de är ända gången jag har tid! Haahaa ;)

Tjingtjong!

Kommentarer
Postat av: Helena

Nog fan ska du med och festa din lill skit.. Du är så rolig som tror att du har något val överhuvudtaget haha.. Det är redan klappat och klart :P Vi sitter här hos mig och sedan blir det Cleo :D

2007-05-24 @ 19:19:34
URL: http://hheelleennaa.blogg.se
Postat av: Anonym

Adå! Det ska vi ordna. Imorrn är matten öv er ju och då har jag all tid i världen :)

2007-05-24 @ 20:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0