Hahaa, fiasko ;)

Hejhopp!

Idag är det Lördag, vilket leder till att det är Söndag imorgon och då ska jag jobba, bläää! Vill inte :( Men måste man så måste man..

Igår var det en lugn dag, och även kvällen. Jag och Emma drack lite alkohol hos henne, och sen var de ju tänkt att fara till Brasseriet bara för att spela lite biljard och ta de lugnt. Men nej! Så blev det inte. Fick veta när vi kom dit att de var från 16! Haah, så då for vi därifrån :) Så då gick vi till Heroes en sväng, gick in, drack en cider, och nästan ut lika fort, och hem! Blev inte en sådär jättelyckad kväll. Men vafan! De kan ju inte alltid gå som man vill ;)

Idag är jag bara allmänt slapp och slö! funderar på att ta mig en promenad till Rimi och handla lite, känner att jag behöver komma ut i luften. Ska försöka dra med mig Emma och Diva ;) Om det nu går?


Har nyss beställt lite grejer till lillvalpen från internet. Kanske inte sådär jättebilligt, men de behövs ju bur och klosax m.m :) Så man nu har allt när hon kommer :) Så nu är de bara koppel, halsband och kanske nån leksak kvar att köpa, sen är allt införskaffat :)

Nu blev det ett långt inlägg, så jag avrundar!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0