Kan de bli mer lägligt?!

Jag gillar inte mitt jobb sådär jättemycket, det vet säkert alla mina vänner vid det här laget?! Men idag gillar jag mitt jobb. Jag kallar det för en julbonus, fast jag vet att det faktiskt inte är så. Dom hade gjort fel med löneförhöjningen så vi fick för lite, så vi har nu fått retroaktivt på December lönen, så jag fick lite mer än en tusen lapp extra! Wihoo ;) Kunde det bli mer lägligt? Nej, skulle inte ta och tro det! Tjo.

Idag har det varit en kanonbra dag. Började dagen som vanligt, gick ut med Ebbs, satte mig vid datorn och nötte lite, sen frukost framför tvn. Efter det så for jag och Ebba till Björx för att ta oss en promenad med Emelie och Rex. Så jävla mysigt väder. Förutom halkan! Var snorhalt idag, huvva. Höll på att vurpa säkert hundra gånger, haha! :D Vi gick till Porsöbron(?) och där mötte vi upp Veronica och Gizmo. Fy satan vad snygg han var! ;) Ett riktigt muskelpaket. Ebba tyckte han lukta gott :P

Promenaden tog ungefär två timmar, och efter det så var jag och Ebba tvungna att åka hem för jag skulle hinna äta innan jobbet. Ebba var trött, sprang direkt och la sig i sängen! :) Snutteplutten min.

Tänkte även skänka en tanke till min favorit Patrik. För han har blivit sjuk! :( Bra tajming, just såhär vid juletid. Men vi får hoppas det går över innan vi far! :)

Endast två dagar kvar, sen har jag "jullov"!! ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Wow! Shysst med extra cash! :) Lycka vill leka med Ebba nån dag. Det var ju tag sen nu :)

2007-12-18 @ 17:21:39
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Pia

Roligt med lita extra pengar, ajg har också fått löneförhöjning, blir nog ca 6 tusen extra denna månad, tjooohhoooo!;)

Joo, lite trist att träffar upphörde. Kanske får vi ta tag i det till våran? :)

2007-12-19 @ 11:02:08
URL: http://piasandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0