Äntligen hemma!

Borta bra men hemma bäst! Den kommentaren är fan klockren :) Det har varit jätteskönt att komma bort. Slippa tänka på allt som hör till det dagliga livet, såsom pengar, mat och dylikt. Men förbannat så skönt det var att komma hem! :D Kunde inte få en bättre julklapp just nu kändes det som, haha! ;)

Nåväl, julveckan som varit har iallafall varit bra. Lite långtråkigt ibland, men de är sånt man får ta. Jag har iallafall fått röra lite på mig, varit på skogpromenad minst en gång per dag med morfar och hundarna. Så de var skönt att ta sig ut och motionera fläsket! ;) Sen så har vi shoppat lite. Både till mig och Patrik. Inte var de då mycket inte, men lite iallafall :)

Så igår var vi hemma, halv sex. Då packade jag upp alltihopa och sen for vi och hämtade hem mat. Har ju ingenting hemma, så vi ska fara och handla idag. Förhoppningsvis nu snart på förmiddagen för jag är hungrig! Och sen så ska vi till Antnäs och fira lilla julafton där. Så de blir nog trevligt :)

Och imorgon, jadu. Då ska jag jobba! :( FAN vad mina nio lediga dagar har runnit förbi. Känns som att de var i förrgår jag jobbade typ! :( Nåväl, måste man så måste man.. Känns bara väldigt deprimerande! Men är ju ledig två dagar sen igen, så de är rätt bra.

Nusåå, ska väl försöka dra upp Patrik eller nå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0