Andra advent

Idag är det andra advent. Och vad gör jag? Jo, sitter på jobbet! Skitkul, eller så inte. Men vad gör man inte för lite pengar? ;) Ska iallafall tända mitt andra adventsljus när jag kommer hem! Bara så de blir gjort ;)

Kanske ska ta och sammanfatta helgen som varit?!

I Fredags så tog jag det väldigt lugnt under dagen. Kommer egentligen inte ihåg vad jag gjorde om jag ska vara helt ärlig, haha! :) Eller JO. Jag var ju faktiskt hos Marie så hon klippte och färgade mitt hår :) Haha, vilket minne jag har! Så det var trevligt, vi åt lunch och prata på allihopa. Och så fick hundarna busa såklart ;) Sen på kvällen så blev det julmiddag på Bodensia. Säger bara en sak, ruskigt gott!!! ;) Fan vad jag älskar julmat, har inte tänkt på de tidigare. Men de är ju sjukt gott! :) Men de blev en tidig kväll, for redan kvart över nio. Och då hämtade jag Patrik i Ersnäs, sen var vi bara hemma hela kvällen :)

I Lördags så var jag på dop! Lilla Vilmis döptes, så de var trevligt. Kunde knappt hålla mig för skratt i kyrkan, kan hända roliga saker även i guds hus ;)  Sen så var det fika för hela slanten! Riktigt gott må jag säga :) Fika monstret som jag är! Hihi :) Sen efter de var jag bara hemma, sen drog jag och Ebbs till Jenny och Fredrik där lite folk var och festade. Då fick Ebba busa med Douglas. Inte för att de blev så mycket bus, men iallafall :) Sen hem och åt hjärt chips och tog det chill till Shaft.

Så de var min helg! Idag räknas inte som helg bara för att jag sitter här och ugglar. Och hungrig är jag också, får äta kvart över sex! Gott :)

Nu blev det mycket. Ha en bra andra advent! ;) By the way! Tiden går riktigt fort nu tycker jag, går in i v.18 idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0