Sådärja!

Torsdag idag, och Lisa är ledig, tjooooooh!! :P Så var det helg.

Gårdagen spenderades en liten stund i Rutvik med Marie, Thess och Lycka :) De tyckte Ebbs var kul, för då fick man ju såklart leka :P Svamla på om allt&inget. Sen kom pappa och brorsan och hämta mig, så vi for och käka lunch på Bhan Thai, gott var det minsann! ;) Och brorsan övningskörde, så jag satt och pikade hela tiden, heeh ;) Kul!! Sen for jag hem, gick förbi Emma en sväng och sen till jobbet. Bra dag faktiskt!

Sen så idag händer inte alltför mycket. Valpkursen ikväll, men annars inget inplanerat. Så jäkla kasst väder idag! :( Lite trist, men däremot så kanske man kan få de lite städat då? Vi ser ju! :)

HAHA! Sen på tal om nå annat så var jag riktigt klantig igår kväll. Efter jobbet så gick jag ut på ängen utanför oss för att träna Ebba lite inför kommande utställning. (gick inte så som jag ville!) Var väl där ute cirkus 20 minuter bara. När jag väl går hem så hittar jag inte hemmanycklarna?! Shit tänkte jag! Dom är borta! Klantig som man är så hade jag tappat dom på ängen, och de var då inte lätta att hitta! Mörkt ute och högt gräs. Så fick springa och leta imorse, och visst hittade jag dom ;) NördLisa!


Aja, nu blev det mycket! Haha. HÖRS!

image10
Våra finvovvar! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0