Trött.. För lite sömn

Ja hallå ja!

Sitter här, trött och jävlig och käkar min frukost, i min ensamhet! Haah ;) Vadå deprimerad? Börjar kännas lite nu att Patrik är borta! :( Men de har redan gått en vecka, så de har ju gått fort.. På Fredag kommar han iallafall hem! Det ska bli kul :P

Annars har väl helgen varit bra. Jag och Emma fick för oss i Fredags kväll att vi ville festa ändå. Så vi slog klackarna i taket, och drog fram spritflaskan!!  Det var lyckat, fram tills att jag blev kanon, hahah! Kommer inte ihåg sist jag drack enbart sprit.. Blev helt enkelt för mycket, så jag tog mig då inte ut på krogen, jag gick hem och la mig! :) Tur det iallafall!

Igår blev det påskmiddag hos mamma och pappa. Väldigt gott var det! Trodde jag skulle spricka efteråt, men de gjorde jag ju inte. Sen drog jag vidare till Emma, och vi for ju självklart och handla gotta gotta!! ;) Fattar inte hur det gick ner, men tydligen så stämmer det, att godis alltid går ner på något konstigt sätt! Haah. Satt väl där till halv två tiden, sen hem för att sova.


Och idag hade jag nog tänkt att städa lite grann! Putsa fönstrerna hade jag iallafall planerat, men får se om det nu kommer gå enligt planen? ;) Kanske slö, kanske inte? Förövrigt så är jag förbannat trött.

Pusshej, leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0