Examen!!

Äntligen! Äntligen är jag färdig med skolan, känns så sjukt underbart! :) Redovisningen och oppinering gick som på räls, fick faktiskt ingen som helst "kritik" av läraren.. Han sa att det var ett bra arbete och han hade ingenting att anmärka på! Yey :D Betyg har vi dock inte fått, de får vi hemskickat inom två veckor. Ska bli spännande att se om jag får ett G eller kanske ett VG? :P

Idag är första riktigt lediga dagen och den har jag spenderat på ett bra sätt, enligt mig! ;) Skjutsade Patrik till jobbet imorse och sen Emil till dagis. Tog det lugnt här hemma ett tag innan jag påbörjade projekt skruva ihop spjälsängen! Usch och fy vad jag svår över den, men till slut gick det vägen, haha! ;) Nu är jag ganska nyligt hemkommen.. Har varit på storheden med Jenny en sväng och sen tog vi oss en hundprommis. Skönt! :)

På ett litet tag ska jag rulla mot dagis för att hämta Emil, sen åker vi mot storheden och byter storlek på ett par shorts vi köpte ihelgen innan vi plockar upp Patrik. Sen måste vi tyvärr handla. Så jäkla tråkigt, men men..

Hade inte så mycket mer på hjärtat för stunden. Ska dona på lite här hemma nu innan jag rullar vidare!
Tack och hej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0