Vårkläder..

Insåg för ett tag sen att det nu var dags att införskaffa vårkläder åt världens bästa Emil. Känns rätt tragiskt att man måste börja handla redan i Februari/Mars om det ska finnas kvar. Men så är det!

Idag har jag varit på stan en sväng och lunchat med Jenny och Frida innan praktiken, alltid lika trevligt! :) Så idag har jag införskaffat en skaljacka åt plutt. En jättefin från Polarn, är helnöjd! :) Dock så verkade dom lite små i storlekarna så får se om jag byter upp till en 116 (köpte 110)? Måste prova den på plutt imorgon eftermiddag då vi har tid :)
Annars så tror jag inte att det behövs så mycket mer åt honom? Ingenting dyrt iallafall ;) Skalbyxor har han sen förra året och dom passar åtminstone nu till våren. Skor kommer behövas men det är ingen panik eftersom det är säsong för gummisar i första hand. Kanske nån ny mössa och nå vantar? Men det tar jag minsann nästa månad, ingen stress med det :) Att det kan vara så roligt att handla till de små liven, helt sjukt ju! :P

På tal om nå helt annat så har jag ikväll varit på föräldramöte, det gick bra. Och denna gång tog det inte hundra år som det annars kan göra så det var ju skönt ;) Nu strax är det dags att sova, upp före fan imorgon! Men sen är jag det helg och som jag ska njuta :D Plus att jag även är ledig på Måndag, så 3 dagar, nice! :)


Så himla fin! :) Bild lånad från POP.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0