Tröst shoppat!

Godkväll.

Helgen har varit bra, trots förkylning! :/ I Fredags på eftermiddagen lyckades jag bli toktäppt i näsan och hängig, igen.. Hade då inte hunnit bli helt frisk sen förra förkylningen som kom för ca 2 veckor sedan. Jag brukar inte vara den som gnäller, men fyfan vad jag är less på att leva på nässpray! Det är det enda som håller mig uppe dagar som dessa, haha! :P Får hoppas att förkylningen går över snabbt och håller sig borta så länge som möjligt!

Men som jag skrev tidigare, helgen har varit bra iallafall. Man måste ju ta vara på det underbart fina och härliga väder vi haft :D Så helgen har spenderats utomhus så mycket som jag orkat, typ :) I Lördags vart det korvgrillning och mys på isvägen i stan, plus ett snabbt besök i stan för att sen avsluta den dagens uteaktiviteter med ett besök hos Anna-Karin + familj med massa mys ute! Och Emil premiäråkte skoter också, det ni! ;) Tänk att han till slut vågade, haha :P

Idag har vi också myst på.. En sväng till Hägnan på förmiddagen, dock inget att hänga i julgranen, men men! :) Sen for vi till stan och åt en sen lunch på Dagobert för att sen åka viare ut till Klubbviken, bara för att :) Avslutningsvis vart det lasagnemiddag hod Anki och Björn, gott!

Det enda negativa jag har att säga om denna helg är, förutom min förbaskade förkylning, alldeles för tidiga mornar!! Vet inte vad som hänt med herr Emil men igår var der uppstigning just efter fem och idag vaknade han redan 4.20 (!!). Kan inte påstå att jag varit på särskilt bra morgonhumör diretk! ;) Men tur att det har vänt under dagen :P

Som rubriken lyder så har jag tröstshoppat, haha. Jag var så jäkla bitter och less imorse att jag helt ärligt trodde jag skulle gå under jorden! Men efter lite internetshopping så var jag helt plötsligt på lite bättre humör, haha! ;D Dock så har jag inte införskaffat mig något onödigt, rättare sagt tvärtom, något som är väldigt behövligt. Ett babyskydd till lillknodden! :) Tänk att shopping kan vara så roligt, oavsett vad man handlar ;) Så nu behöver vi inte fundera på det längre, skönt.

Nu hade jag fasktiskt tänkt gå och borsta tänderna och sen krypa till kojs för trött är bara förnamnet och vem vet när herr Emil kliver upp imorgon?! Förhoppningsvis inte alls lika tidigt som han gjort under helgen, puuuh.


Ett sånt här fint babyskydd fick det bli denna gång. Jag gillar som svart! Enkelt och fräscht :)

Kommentarer
Postat av: Syster Jenny

Jättefint var de juh! :)

2012-03-05 @ 12:51:27
URL: http://idajennymaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0