Dessa små ben! <3

Nu har det gått någon vecka sen sist jag skrev.

Tiden går sjukt fort och tiden på denna praktikplats börjar ta slut, tyvärr. Nu är det bara den här veckan och nästa kvar innan jag vandrar vidare till nästa, och så även den sista, praktiken innan jag är färdigutbildad. Det sistnämnda känns toppen! Kan fortfarande inte förstå att två hela år redan har gått? Känns som att det var igår jag var på semester i södra Sverige och min pappa ringer och berättar att jag blivit antagen! Tiden går fööööör fort, jag hinner inte riktigt med känner jag?!

Men å andra sidan så är det roligt att tiden går fort för stunden eftersom bebis också börjar närma sig! :) Går in i v29 idag så nu är det inte alltför länge kvar, absolut inte om tiden fortsätter i den takt den gör nu! :P Barnvagn är det enda, tror jag, som är kvar att köpa? Bortsett från kläder såklart men det avvaktar jag lite med eftersom det är roligare att handla då vi vet om det är en tjej eller kille :P Har ju kvar lite från Emil som kommer väl till användning oavsett kön :) Barnvagnen kommer jag införskaffa mig under april månad. Det får bli en babytravel denna gång! Tänkte först att jag skulle köpa en likadan som jag har nu till Emil men eftersom babytraveln blir så sjukligt mkt mindre ihopfälld så känns det hundra gånger bättre. Vill gärna få in barnvagn och hund samtidigt vilket inte går nu. Det blir nog bra! :)

På tal om nå helt annat så har vi idag fått träffa en läkare på vårdcentralen uti Emil ben. Har säkert nämnt det tidigare men han har det senaste halvåret, om inte ännu längre tillbaka, klagat på att han har ont i benet/benen till och från. Först trodde vi bara att det handlade om slöhet eftersom han valde att klaga då vi gjorde "tråkiga" saker och inte i samband med lek mm.. Men nu har vi insett att han faktiskt HAR ont och det nämner han varje dag :( Han klagar inte på dagis, där leker han som vanligt, däremot så är han mera stillasittande resten av dagen då vi kommit oss hem. Han säger att han behöver vila benen i soffan för att han har ont. Lillhjärtat!
Som sagt, idag fick vi träffa en läkare som konstaterade att han har stora knän? Antar självklart att han menar att dom är större än vad dom borde vara. Han valde att skicka en remiss till en ortoped i Sunderbyn och flrhoppningsvis en röntgen. Är så himla tråkigt alltihopa men samtidigt så känns det som att en sten lättade från mitt hjärta då man för en gångs skull blev tagen på allvar! Nu vill vi bara få bukt på dessa små knän <3 Känns ju inte alltför kul att Emil ska vara tvungen att avstå vissa aktiviteter pga smärta. Så nu håller vi alla tummar och tår att vi fort fort får en kallelse och får veta vad "problemet" är!

Nu hade jag inte så mkt mer att skriva. Har fått lätta hjärtat en lite svängom :P Snart dags att göra natt.. Imorgon är Emil hemma med pappa sin. Själv har jag praktik på em/kvällen men innan det så ska vi iväg och kolla efter sommardäck till bilen och ett besök på mvc, spännande! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Stackars Emil. Men jag håller med dig, BRA att ni blev tagna på allvar på en gång, utan tjorv. Hoppas det bara krävs en liten åtgärd för att Emil ska få må bra. :)

2012-03-28 @ 07:17:28
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Jonna

Usch då! Men

Bra som ni säger samt att dom

Hittar ngt som går att laga?:)

2012-03-30 @ 08:09:13
URL: http://jonna1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0