Äntligen!

Tisdag idag och praktik var på schemat under eftermiddagen/kvällen. Skönt att jag är hemma till åtta, då missar jag inga bra tvprogram! ;)
Finaste farmor Anki har barnvaktat Emil eftersom både jag och Patrik går kväll och det kommer vi göra även imorgon och på Torsdag så farmor är med Emil då också. Tacka gudarna för att vi har farmor Anki som alltid ställer upp, det är verkligen guld värt!! <3

Och äntligen, äntligen har jag fått sova ordentligt vilket behövdes efter helgens brist på sömn. Somnade i soffan igår klockan tio och sov där till tolv då jag gick vidare till sängen. Och hör och häpna.. idag vaknade jag av mig själv tio i åtta!! Så förbannat underbart härligt det var!! :D Varken Emil eller väckarklockan väckte mig :P Och lilleman vakane samtidigt så han fick också sova ut vilket var väldigt välbehövt.

Imorgon jobbar jag också eftermiddag och ska dit ganska sent eftersom jag ska till barnmorskan halv fyra, så jag åker till stan efter det. Men då kanske jag förhoppnignsvis hinner göra nå vettigt imorgon på dagen?! :P Hade som varit bra.

Nu börjar Desperata, länge sen sist! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0