Tredje veckan.

Tredje veckan i Sunderbyn. Går bra, går bra! :) Dock så var jag inte där förra veckan på torsdagen och fredagen av olika anledningar, men så kan det vara ibland!

Har varit en riktigt bra helg, denna helg! I Fredags eftermiddag (Fredag är helg för mig ;) så for jag och Emil till stan med Anne och Kevin där vi premiäråkte i grisen och ungarna var supernöjda! :) Sen vart det snabbmat till middag som vi plockade med hit hem och åt tillsammans. På kvällen så åkte jag och Helena till Anne där vi fastnade i en MASSA SURR så tiden bara sprang iväg! Men trevligt var det :D

Lördagen spenderade jag och Emil utomhus efter lunchen, vart lite utelek på gården och en sväng på storheden där vi gjorde ett vuxenärende, systembolaget, haha! ;) Emil skulle sova hos farmor och Björne Lördag till Söndag och det visste han om. Så han tjatade om Nönää (Björne) heeeeela förmiddagen så vi åkte dit lite tidigare än planerat, men det gjorde ingenting :) Kvällen spenderade jag och Anne i Sundom hos Martina. En grymt trevlig kväll vart det!! Det måste vi verkligen göra om så snart som möjligt :D Vart en massa surr, alkohol, wii spelande och bad i badtunnan under en stjärnklar himmel. En superkväll med andra ord! :D

Söndagen spenderade vi i lugn och ro hela förmiddagen. Eftermiddagen spenderade vi hos farmor och Björne där det bjöds på paltmiddag, mums! :) Såklart vart mitt lilla hjärta superglad när mamma och pappa kom :D Sen på kvällen vart det en kvällsprommis med A-K och Ebba runt storheden, superskönt var det!

Igår var jag ledig så hela dagen gick åt till att STORSTÄDA här hemma. Lägenheten var verkligen i behov av det! Så rent och fint har vi det nu, skönt :)
Idag har jag haft praktik mellan 8-17, sen hämta Emil på dagis för att skynda hem till middag och en massa kvällsbestyr. Fullt ös med andra ord! Emil ville inte riktigt sova ikväll så han fick sitta uppe ett tag medans jag betalade räkningarna och det gick bra. Sa åt honom att om han ville komma upp ett tag så var det soffläge för hans del som gällde, inge lek, för då fick han hoppa i säng på en gång! Men han var väldigt snäll med mig ;) Helena har även varit här ikväll och hälsat på, supertrevligt! Finns så mycket att prata om eftersom båda pluggar inom samma "grej", typ. Fast på olika nivåer.. Hon har lite bredare utbud än mig då hon är färdig, men mycket är likt i bådas utbildningar tycker jag :)

Imorgon är det 8-17 som gäller igen. Så nu borde jag egentligen ligga i sängen, men givetvis gör jag inte det. Men nu, nu är det dags!

Godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0