Onsdag.

Godkväll.

Nog fan känner man sitt eget barn bäst. Jag ringde till VC och krävde en ny tid hos en läkare! Jag ville ju såklart veta vad et var för nå "utslag" Emil hade vid näsan och om det smittade eller ej. Vi fick en tid på Tisdag morgon kl 9.15.. Det visade sig att jag hade rätt även denna gång, det var herpes! Och det var helt uttorkat så det smittade inte heller. Halleluja moment! Se så rätt jag kan ha ;) Det var en överlycklig kille som SPRANG in på dagisgården på Tisdag förmiddag! :D

Så nu då vi fått den rätta "diagnosen" så har jag också kunnat vara på praktiken alla de dagar denna vecka. Och då också hela dagar, inte kommer för sent eller vara tvungen att åka hem tidigare. Det känns underbart!! :) Nu får vi hoppas att han fortsätter att hålla sig frisk så han inte åker på något annat.. Men vara därför kommer det säkert någon annan sjukdom i veckan. Skulle inte förvåna mig iallafall! Men vi håller våra tummar och tår ;)

Nu är det Onsdag och veckan har verkligen sprungit iväg! Torsdag och Fredag kvar nu och sen tar jag helg fram till tisdag. Lovely! :P Vad som sker i helgen har jag heller ingen aning om, men det brukar alltid finnas nånting att göra, oavsett om det är roliga eller tråkiga sysslor, haha! ;)

Nu ska jag fortsätta se lite tv och sen sova. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Lisa G

Jag kokar på plattan och sätter i termos=) Det e aspraktiskt=)

2011-02-12 @ 12:34:28
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0