En vecka..

En vecka har gått sen sist jag skrev. Jag kämpar på med skolarbeten men det går trögt! :/ Men två stycken arbeten är nu inskickad så det är ju en början. Bara 18 arbeten kvar då :/ Måste lägga i en högre växel så kag blir klar i tid, men det ska nog gå bra! Bara man ger sig fan på det :)

Helgen har varit rolig.. I Lördags var det barnkalas för finaste Josephine i Piteå som fyllde 5 år!! Fan så fort tiden går, men kul är det också :D Emil var en utslagen hjälte efter kalaset så han slocknade direkt i bilen när vi for hem. I söndags så spenderade vi hela förmiddagen på Pite Havsbad med Anna-Karina plus familj! Riktigt trevligt var det, och det var både min och Emils premiär där ;)

På tal om nå helt annar så började det gå magsjuka på Emils dagis igår. Usch säger jag bara!! Det är min värsta fiende, magsjukan :( Så ida får Emil vara hemma i förebyggande syfte när vi ändå har den möjligheten! Har även märkt att jag pluggar som bäst de kvällar som Patrik jobbar och det gör han den här veckan så jag fortsätter ikväll :) Då gör det ingenting att plutt är hemma idag <3 Vi ska iallafall ta bussen till stan med Ida sen och käka lunch och strosa lite, mys! :)

Och det här förbannade vädret alltså! Igår hade vi världens bästa vårväder, så underbart varmt och soligt ute och ingen blåst heller. Och så idag då.. Det bara snöar och snöar! :( Jävla skit. Nåja, är fortfarande varmt ute så det är ju ett plus.

Nu ska jag ringa dagis och meddela att Emil blir hemma och sen fortsätta mysa innan vi ska iväg! :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack gulledu! Fan va less jag är just nu!

2011-04-06 @ 12:41:39
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0