Stress, panik, ångest!

Just precis så känns det ibland. Iallafall när det handlar om skolarbete. För det första så är jag inte va att plugga, med andra ord så kommer jag säkert in i det på ett tag! Och för det andra så förstår jag inte vissa saker vilket irriterar mig nå jävulskt!! Men ska ta en pluggdag här i veckan med Anne och Sandra, då kanske jag förstår mig på lite mer! :) Nåja, det ät ju inte bara negativa saker när det gäller skolan. Gjorde tå uppgifter igår och det var tillochmed kul! :D Jag har tre uppgifter som ska vara inne innan Söndag, men det är nog lugnt. Iallafall uppgifterna i pyskologin. Då var det ju det här med data/svenska arbetet, puuuh! (Det är de jag har ångest över) Nåväl.. det löser sig!

Annars rullar livet på. Helgen har varit väldigt lugn må jag säga. Lördagen spenderade vi enbart hemma. AnnaKarin och Ronja kom förbi en sväng på eftermiddagen och lekte ett tag, alltid lika kul :D Sen på kvällen for jag och hämtade upp Anne från hennes jobb, vi for förbi Coop och hyrde film och for sen hem till henne och såg film och käka chips! :) Det var ju dom kul.. Inte ofta jag ser film längre, iallafall inte med kompisar.

Söndagen spenderade vi hemma hela förmiddagen. Påbörjade lite skolarbete på förmiddagen också. Middag bjöds det på hos farmor och Björne, gött :) Kvällen spenderade jag med plugg och en massa massa godis och läsk! Det behövdes kan jag säga ;)

Idag har plutt varit på dagis från 9-15.15.. Jag har pluggat på förmiddagen och även hunnit med en snabbis till stan. Var och införskaffade en slit-och-släng overall till Emil från Rädda Barnen. Hela 40 kronor kostade den, som hittat! ;) Blev lite mer plugg sen innan jag och Ebba tog oss en promenad till dagis. Anne och Kevin har varit här på eftermiddagen. Ungarna har lekt och tjoat både ute och inne och middag blev dom också bjudna på. Lyxmaten korv och makaroner ;)

Kvällen har jag spederat med plugg, eller ja.. Inte så mycket för jag vart less! Nya friska tag imorgon ;) Nu håller jag på att somna, så godnatt!

Kommentarer
Postat av: Stina

Vi ska åka till svensson paradiset Gran Canaria. Ska bli så skönt.

2010-09-21 @ 14:21:18
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0