Upp och hoppa!

Godmorgon! :)

Blev lite plugg i Torsdags men inte alltför mycket. Istället så hämtade jag Emil lite tidigare från dagis också for vi till Björx hem till Jenny och Loke! Även Jonna, Ellen och Isak kom :) Det var så himla länge sen vi hittade på nånting så nu var det på tiden tyckte jag! :) Barnen lekte i lekparken och vi stora surrade, nice! På kvällen vart det en kvällspromenad i vanlig ordning, men denna gång var även Jenny och Dolly med och vi gick en riktigt lång promenad också! Trot eller ej, men vi gick faktiskt från varvet och hem vtill Gammelstad!! En långpromenad med andra ord, lite mer än 1 mil vart det ;) Det var jäkligt skönt kan jag säga!

I Fredags (igår då men adra ord) så började jag och Emil morgonen med en härlig och varm dusch! Så skönt att värma upp sig när man är så frusen på morgonen! Emil lämnade jag på dagis kvart i nio och sen började min och Annes resa till Haparanda! :) Vi började med en lunch på MAX efterdom varken hon eller jag hunnit äta nå frukost. Efter det gor vi direkt till Finland där vi handlade vinterskor till barnen, skitbra och billigt! :P Sen tillbaka till Sverige där det vart alla möjiga affärer såsom: Skopunkten, IKEA, Interpsoprt, Stadium candyworld och outlett24! :) En kanonbra tripp var det!

Hemma igen var vi strax efter fyra och då hade Patrik och Emil redan hunnit skruva isär vårat gamla databord och snört allt på balkongen. Kort och gott så såg det ut som ett bombnedslag här hemma. Man kunde allvarligt tro att vi var nyinflyttade, haha! Vi hade såååååå mycket papper och dylikt i datarummet så allt låg (och ligger fortfarande, har inte orkar sortetra) på köksbordet och vardagsrummet såg ut som ett slagfält! ;) Nåja, färdiga var vi innan Emil skulle sova så det var ju lugnt :) Datarummet blev mycket bättre med det nya databordet, Patrik är supernöjd och det är ju bra, numer är det ju bara han som sitter där eftersom jag alltid surfar i soffan ;)

Jenny kom förbi en sväng på kvällen och hämtade skorna jag köpt med åt Loke och surrade ett tag! :)
Jag shälv var svintrött så i säng kom jag redsan klockan elva, så himla skönt! :) Och idag klev vi upp tjugo i sju, så några timmar har jag minsann skrapat ihop :)

Nu ska jag börja sortera alla papper innan Emil får för sig att slänga iväg dom eller rita på dom eller nå! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0