Ny vecka, nya tag?

Det brukar ju vara så man säger. Visst då?

Motivationen är fortfarande påväg tillbaka, sakta men säkert. Känns bra! :) Denna vecka ska jag satsa på att göra åtmintone fyra uppgifter i psykologin. En uppgift är avklarad idag så det känns bra! Påbörjade en till men där försvann min motivation, haha! ;) Får hålla mig till målet att göra en uppgift per dag, då orkar jag nog! ;)

Helgen har varit bra! Blev lite impulsiv i Lördags och for på Volbeat konserten. Tanken var inte alls att jag skulle dit, hade ju ingen biljett heller. Men då Petri sålde sin så följde jag med Anne och Joni dit :) Emil fick spendera sin natt hos farmor och Björne och lika glad var han för det :D Konserten var bra, dom var ruskigt bra Live!! :) Dock så kunde vi skippat förbanden, jag fick bara en massa huvudvärk av det. Enbart skrikmusik, ingentign för mig nej! Men överlag var det bra :) Eftere spelningen gick vi och käkade och for sen bara hem. Stupade i säng klocken ett och sov som ett litet barn till klockan elva. Så jävla skönt!! ;)

Söndagen spenderade vi hemma utan Emil hela förmiddagen. Plockade och donade. Fick nå ryck så jag rensade lite i Patriks garderob (Ja, jag måste göra det för annars blir det aldrig gjort. Men då får han skylla sig själv ifall något ryker, hehe!) och sen rensade jag även hatthyllan som var full i kepsar och andra sommarsaker. Så nu är det lite mindre som syns! ;) Vid två tiden får vi till Mjölkudden där vårat hjärta var. Superglad kille när vi kom! :) Blev middag där och sen hem för att tvätta och bara känna lugnet. Patrik fyllde ju också år igår så vi köpte hem lite snask på kvällen bara för att, haha :P

Idag har jag som sagt pluggat lite. Men nu ger jag upp! Ska strax promenera till dagis för att hämta Emil och sen får vi se vad vi sysselsätter oss med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0