Imorgon smäller det!

Nervositeten som jag alltid känner av för egentligen ingenting kommer verkligen med stormsteg just nu eftersom vi faktiskt SKA göra nånting imorgon. Vi ska ju flyga flygplan! Och inte nog med det så ska vi också åka tåg. Ojoj, nu blir det mycket att göra och att tänka på, haha! ;)

Ikväll har jag iallafall vikt all tvätt från gårdagen och då även tagit fram de kläder som JAG ska ha med mig. Blir inte mycket packning för mig eftersom vi inte ska vara borta så länge. Däremot så har jag så svårt med att packa Emils kläder,  får sån beslutsångest över vad han borde ha med sig och vad jag vill att han ska ha med sig! Fjantig som man är ;) Men lite har jag iallafall tagit fram till honom så resten fixar jag imorgon då han är på dagis och springer av sig :) Det blir bra det här! :)

Som jag skrev i tidigare inlägget så har vi nu varit hos frisören med lillhjärtat och det gick över förväntan! Vi har varit hos frissan två gånger tidigare (har alltid gått till samma just för att han ska känna igen sig) och då har jag alltid varit tvungen att ha honom i famnen för att det ens ska vara möjligt att kunna klippa honom. Och då har det också tagit närmare en timma att klippa honon, haha. Men idag.. Idag har han minsann suttit själv i stolen med den där fina "tröjan" man har på sig, ätit en klubba och varit superduperduktig! Mammas stora kille :) Och denna gång tog det bara ca 30 minuter att klippa. Framsteg! ;)

Eftermiddagen har vi bara spenderat hemma. Pappa Patrik hade gjort middagen klar tills vi kom hem, väldigt uppskattat! Jag har donat på och diskat och gjort det allmänt fint, för stunden. Emil fick duscha ikväll så han är ren och fin inför resan ;) Jag och Anne har varit iväg på lite ärenden fram till klockan nio och sen dess har jag som sagt vikt tvätt och kollat på tv. En lugn och skön kväll med andra ord :D

Nu ska jag faktiskt börja avrunda så jag kommer i säng nån gång! Hoppas alla får en supertrevlig helg och att alla får en rolig och bra Halloween! För visst är det nu till helgen?!

Hej så länge! :)

Kommentarer
Postat av: Emma - williams mamma

Det är ju en 3a och hyran är på 4655kr och lägenheten är på 81,5 kvadrat.. =)

2010-10-28 @ 14:05:14
URL: http://lifeofhjorth.blogg.se/
Postat av: Moa

De du :) de får du se när inflyttningsfesten vankas ;)

2010-10-30 @ 13:03:20
URL: http://moanystrom.blogg.se/
Postat av: fanny

Tack lisa! det känns lite läskigt när allt känns så bra, som att "snart kommer det något dåligt". Men jag försöker att njuta av allt! :)

2010-10-30 @ 15:57:08
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0