Ändrade planer..

Vart inge plugg idag! Men det är inte hela världen, bara jag gör en till uppgift någon gång under helgen. Söndag känns som en bra pluggdag/kväll ;)

Det jag har sysselsatt mig med idag är att vara på stan en liten sväng. Klockan tio befann jag mig på Kulturens Hus med Anne och Martina från klassen! Vi gick igenom lite skolarbete och jag fick mig några tips och trix från Martina. Verkligen superbra!! ;) Så lite skolsnack har det iallafall hunnits med idag :) Efter det så tog vi oss en välförtjänt lunch på Baan Thai, supergott. Tanken var att vi skulle prova på den nya lunchbuffén på Waldorf, men när vi väl såg kön så var det bara att gå där ifrån. Aldrig sett så lång kö!! Var nog inte bara vi som skulle prova den nya lunchbuffén ;)

Hemma han jag känna lugnet i ca en halvtimma innan det var dags att hämta plutt från dagis. Som vanligt vill han inte därifrån, han sitter fastklistrad i gungan med Alma! Haha, alltid dom två som gungar då jag ska hämta lillhjärtat ;) Väl hemma tog vi det bara lugnt och mös på fram till middagen. Efter det tog vi bilen till Karlshäll där vi tog oss en promenad förbi magasinet och tågvagnarna. Emil var helt i extas och skulle klämma och känna på allt, haha! Han var då gode nöjd :) Ett stycke Ebba var också nöjd då hon fick hoppa fritt i skogen :) På vägen hem blev det en sväng förbi bolaget och sen bara mys här hemma :)

Emil gick och la sig strax innan åtta. Själv så tände jag ljus och mös på i soffan medans jag inväntade Emma som skulle socialisera sig med mig ett tag :) Vi har druckit en varsin cider och öl och bara surrat en massa. Helmys!! <3 Emma gick hem strax innan elva så jag passade då på att ta ut Ebbs en sista sväng och nu sitter jag ju här :)

Alldeles starx sängen, men först ska jag få bort Karius och Baktus! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0